När #THQ höll ett eftersnack kring deras senaste ekonomiska rapport kom det fram att nya delar i Saints Row-serien och Red Faction-diton, båda utvecklade av #Violation, byter plats i releaselistan. #Saints Row 3 skulle ursprungligen ha släppts under perioden 1 april i år till 31 mars 2011 men den luckan går nu till nästa #Red Faction. Det gör att nästa utflykt till Mars kan dyka upp redan i år medan vi får vänta på gangsteraction till 2011.

För att bli mailad när något nytt händer kring dessa titlar kan du gå in på dem i speldatabasen och välja "Bevaka det här spelet" i menyn till höger. Superfiffigt!

gillar Saints row och Red faction på XB360 blir härligt med uppföljare till båda 04/02 åt helvete med red fac. Ge mig Saints Row 3 NU! På momangen! 04/02 BOOOH, Red Faction: Guerilla var ju ett under av dålig spelmekanik. (oändligt spawnande motståndare som bara dyker upp även om man går lös med släggan i en gammal övergiven bas där det inte finns en själ inom synhåll) Visst, kul att kunna riva det mesta... 04/02 Wohoo, Red Faction äger ! :D Tvåan var sådär, inte alls samma känsla som i ettan.. o trean var som ett helt annat spel, ingen känsla för Red Faction alls typ.. hoppas det nya spelet kmr vara bättre.. och sen vore det mkt roligare om det var FPS. 04/02 jag har aldrig förstått det där med att gta 4 skulle varit en besvikelse.. okej, det är inte många som påstår det men dom som säger det. på vilket sätt? jag har spelat det sen det kom och jag spelar det fortfarande. jag får väl säga dock att jag spelar... 04/02 Jag visste inte ens att Saints Row 3 var på gång. Vet inte om det spelar någon direkt roll för min del, PS3-utgåvan är något av det buggigaste jag spelat och PC-utgåvan köpt på Steam går inte ens att starta. Trevligt med nytt Red Faction dock, får hoppa... 04/02 NAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 HAR FAN VÄNTAT LÄNGE NOG, OCH SÅ SLÄPPS DET FÖRST 2011 GHAAAAAA!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( 04/02 najtrows: Hoppas att dom inte tittar för mycket mot GTA. GTA 4 var en riktig besvikelse, medans SR2 var bättre än förväntat. Efter att ha spelat GTA i många år, så ser jag faktiskt mer fram emot Saints Row 3 än va jag gör mot GTA 5. Grafik och spelmotor... 04/02 Yay för Red Faction! 04/02 vore awesome om dom fixar en vettig fysikmotor till nästa saints row, så det kan tävla mot gta på riktigt. 04/02
Skicka en rättelse