Playstation Store läcker beskrivning och logotyp.

Assassin's Creed: Odyssey kommer att visas upp under Ubisofts E3-konferens som går av stapeln på måndag klockan 22:00 svensk tid, men redan nu har spelets logotyp och beskrivning läckt på Playstation Store. Innehållet är såklart redan raderat, men internet glömmer som bekant aldrig och flera skärmdumpar togs av informationen. Vi får till exempel veta att huvudpersonen ämnar att bli en spartansk krigare.

Take control of your destiny and write your own epic odyssey as you journey to become a legendary Spartan hero. Live incredible adventures in a world where every choice matters. Rejected by your family, you must embark on an adventure from outcast mercenary to legendary Spartan hero to uncover the truth about your past.

Det har tisslats och tasslat om Assassin's Creed: Odyssey sedan en läckt nyckelring gjorde så att Ubisoft kände sig tvungna att avslöja titeln i förväg. Sedan tidigare vet vi att vi kommer tillbringa vår tid i Antikens Grekland och att Ubisoft valt att ta rollspelsmomenten ännu längre. Bland annat kommer det att innefatta djupare dialogval samt möjligheten att välja mellan manlig eller kvinnlig huvudperson.

@employed: Det var inte min poäng. Min poäng att detta system som Aten hade inte existerade i Sparta. Däremot förnekade jag inte att homosexualitet var brett i Sparta. 10/06 Om jag fattar det rätt så utspelar det sig i antika Grekland och för mig är det långt innan Origins utspelade sig. Om det stämmer så fattar jag inte riktigt hur det ska funka. Om Origins var starten för hela Assassin-brödraskapet, vad är man i ett spel... 10/06 Rekommenderar er att köra new game+ om ni inte gjort det! 10/06 Håller med dig helt. Föll pladask för AC:Origins och ser det även som det bästa i serien och ett av de bättre spelen jag lirat faktiskt. Vilken otrolig grafik och enormt vacker skådeplats i Egypten. Wow så bra det är. Äger season pass sedan 2 månader... 10/06 @Dizzz: Finns gott om artiklar, böcker, tidskrifter och sidor som talar för att homosexuellitet var minst lika utbrett i Sparta som resten av Grekland. I vissa tom mer. Sparta och dess krigare är så jävla överhypade efter filmen 300. 09/06 THIS!!! IS!!! SPARTAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! 09/06 Mer djup. Gameplay etc. Sexuellt umgänge mellan Erastes (Äldre man) och Eromenos (en yngling.. oftast man i sena tonåren) sågs ned på. Umgänge och "närheten" uppmuntrades men direkt penetration var inte socialt acceptabelt mellan två män. Förhållandet... 09/06 E3 måste vara enormt det här året med tanke på alla tidiga "läckor", trailers och rykten. 09/06 Om nu detta är en kronologisk efterföljare borde det ju vara ett Grekland under romerskt styre mitt under "inbördeskriget", men i och med origins så kastade ju Ubi all fantasi om seriös historiekoppling ut båten. Kanske sunt om man vill göra underhållan... 09/06 ZEUS! YOU WILL NOT SURVIVE THIS DAY, I WILL HAVE MY REV-oh sorry fel franchise. 09/06
Skicka en rättelse