"Vi ses på E3" skriver de och platsen för nästa lönnmördarlir.

De flesta är överens om att Assassin's Creed: Origins är det bästa lönnmördarspelet från Ubisoft på flera år och frågan är såklart om de kan bibehålla formkurvans positiva riktning. Svaret på detta blir Assassin's Creed: Odyssey, som förlägger berättelsen till antikens Grekland och som ska visas upp på E3. Detta vet vi efter denna korta teaser som publicerades inatt.

Vi kommer att täcka Ubisofts presskonferens live från studion i Stockholm, samtidigt som jag och Emil kommer att vara på plats i Los Angeles. Det blir en fest!

Tack till Jkeg, breahl för detta #nyhetstips!
Känns som att spelbranschen maler runt samma spel varje år. Uppföljare på uppföljare. Personligen känns dom spelen totalt ointressanta. 06/06 Origins är en prequel. Så egentligen kan man börja med Origin och sedan hoppa till AC 1 -> AC 2 - > Brotherhood -> Revelation - > AC: 3 - > Black Flag - > Unity och sist syndicate. Detta för att få den där kronologiska känslan. Personligen har det histo... 02/06 @jOnÄTÄn: Beror lite på hur mycket du bryr dig om Desmonds story som fortsätter i trean. Det är väl den röda tråden som finns. Sen tycker jag inte du ska missa Black Flag (fyran). Fantastiskt spel. 02/06 @CARTMAN: Okej skönt att de inte behöver spelas i "rätt" ordning. 02/06 Nej du kan hoppa direkt till AC Origins utan problemas. Du kommer älska spelet som är så jäkla bra. Längtar till nästa del o hoppas det släpps nu i höst, som har tunnats ut efter den där perkele R* "svansen mellan benen". 01/06 Hur hänger spelen ihop? Håller på med ezio spelen kan jag hoppa direkt till origins när jag är klar med dessa tre(Lockar riktigt mycket) eller förstör jag spelen emellan med spoilers då? Har tänkt köra även 3 och 4 trots att de verkar vara i en riktigt... 01/06 Jag älskar verkligen AC-serien så jag blev verkligen hypad! Dock hoppas jag inte dem går tillbaka till årliga släpp så snabbt... AC: Origins borde fungera som bevis för Ubisoft att lite extra tid nedlagd på spelen ger dem möjligheten att göra dem så otr... 01/06 Tycker mer eller mindre alla AC spel förutom Revelations och AC3 var och är svinroliga. AC2/Brotherhood och Syndicate var höjdpukterna för mig. Dom flesta höjer Origins till skyarna och även då jag brukar tillhöra den skaran så hajjar jag inte vad som... 01/06 Assassin's Creed-fabriken är uppe i full produktion igen... Hehe. Jag måste ta tag i den här serien...har bara spelat de två första men har hela serien inklusive alla DLC liggandes i backloggen. Mastodont-projekt över sommaren kanske? 01/06 Charter-LAN kanske är något som resebyråerna kan börja sälja. 01/06
Skicka en rättelse