Den mängd information som kom under och efter årets E3-mässa har varit svår, nästan omöjlig att gå igenom till fullo, och det sipprar fortfarande ut små korn av information från tidigare undandgömda intervjuer och videos.

Senast ut är en intervju med italienska Multiplayer.it, som enligt en googleöversättning gjord av PC Gamer innehåller intressant information. Bland annat ska Todd Howard ha sagt till sajten att Fallout 76 kommer att innehålla fast travel, och att spelare under level 5 inte kan dödas i PvP, men att det kan komma att ändras inför release. I ett spel där du inte helt kan undvika andra spelare (även om Bethesda säger att spelet kan "köras solo") kan detta vara en nyhet som får multiplayerhatare att andas lite lättare.

Har du missat Calle Johansson-Sundelius intervju med Pete Hines? Kolla in den nedan. Vi utlovar mycket matnyttigt! Har vi missat några andra spännande detaljer om spelet? Låt oss veta!

I en annan intervju berättar Howard mer om företagets nya ip, scifi-spelet Starfield. De sekunder teasermaterial vi fick se på E3 sade inte så mycket, men Bethesdas första avsteg från sina gamla varumärken på 25 år kittlade ändå mångas fantasi.

Det är på den spanska Gamelab-konferensen som Todd Howard ska ha berättat mer om spelet. Först och främst tar han upp att spelet är next gen i två bemärkelser – hård- och mjukvarumässigt samt gameplaymässigt.
”Hur tycker vi att ett nästagenerations-RPG ska kännas?” börjar Howard. ”Det är fortfarande inte klart vilka system vi kommer att lägga in i det, eller hur hårdvarukraven kommer att se ut. Vi höjer ribban, vi tänker långt, långt in i framtiden så vi bygger något som kan hantera nästa generations hårdvara.”

Men Howard öppnar även upp för dagens konsoler:
”Det är vad vi bygger nu, vad vi har siktet inställt på. Men det betyder inte att spelet inte kan existera på nuvarande system också.”

Konceptet Starfield påbörjades redan 2004, men man har haft personal som arbetat dedikerat med det sedan Fallout 4-releasen, 2015. Tidigare, änny obekräftade rykten, säger att händelserna i spelet kan komma att kretsa kring en rymdstation, som Citadellet i Mass Effect eller stationen i Star Trek: Deep Space Nine. I teasern ser vi mycket riktigt en ensam station, någonstans i världsrymden.

Spela Fallout 76 mellan olika konsoler? Nope, för Sony strular
Fallout 76 har mikrotransaktioner, får modstöd senare