Game Awards levererade många spännande nyheter, stort som smått.

Tidigt i morse gick Game awards av stapeln i Los Angeles. Galan som är ett försök att bygga ett Oscars-liknande event för spelbranschen, brukar försöka locka tittare med olika utannonseringar. Årets upplaga var kanske mer matig än vanligt på den fronten, och eftersom ingen tittar för att se vem som vinner (God of War) känns det som att vi fick lön för mödan.

FZ listar nedan alla de nya spel som presenterades, i bokstavsordning. Rösta gärna på din favorit, i sluten av artikeln!

Among Trees (2019 – pc early access)
Sandbox-överlevare med ett bra mycket mjukare tilltal än vi är vana vid.

Atlas (2019 – pc, Xbox One)
Ark-skaparna gör MMO med pirattema. Sea of Thieves på steroider?

Crash Team Racing Nitro-Fueled (21 juni 2019 – Xbox One, PS4, Switch)
Remake på originalet som släpptes till PS1.

Dragon Age (4): Dread Wolf Rises (2021)
Så var det då officiellt, men det var inte vi fick veta i den här korta teasern. Förutom att en kändis från Inquisition gör comeback…

Far Cry: New Dawn (15 februari 2019 – pc, Xbox One, PS4)
Spin-off på Far Cry 5 där du upplever Montana efter att en dåre sprängt av en atombomb. Mad Max möter Rage 2 – i paradiset?

Hades (Ute nu, pc)
Bastion och Transistor-skaparnas senaste behåller estetiken men har något annan tonart.

Journey to the Savage Planet (2019 – pc, Xbox One, PS4)
Färgglatt är det nya brunt. Förstapersonsäventyr där spelaren hamnar på en outforskad planet.

The Last Campfire (2019 – pc)
Stämningsfullt i långsam mak från No Man’s Sky-skaparna Hello Games..

Marvel: Ultimate Alliance (Switch, 2019)
Tillbaka efter tio år med ett nytt action-rpg, fullknökat med superhjälte-kändisar

Mortal Kombat 11 (23 april, pc, Xbox One, PS4, Switch)
Långkörarserien får nytt där du kan modifiera dina egna kämpar.

The Outer Worlds (2019, pc, PS4, Xbox One)
Obsidian gör Western-rpg i rymden. Och i förstaperson.

The Pathless (2019 – pc, PS4)
Ännu ett litet äventyr som inleds i en båt. Från skaparna av ABZÛ

Sayonara Wild Hearts (2019, Switch)
“Euphoric music video dream about being awesome”. Det räcker så va?

Scavengers (2019 – pc)
Survival Shooting co-op från nya studion Midwinter.

Vill tillägga att även jag tyckte hiphop i Mortal Kombat inte funkar. Och jag gillar hiphop... 08/12 inte ett jäkla lir som fick mig att kryssa för datum i kalendern! kändes som om jag hade sett varenda trailer minst en gång om året det senaste seklet,superboring!! jag har förvisso blivit lite äldre sen jag lirade suikoden,dragoons,morrowind,ico mm,... 08/12 Dragon Age 4 och The Outer Worlds var typ det som intresserade mest...Sen hiphop till Mortal Kombat? Seriöst... Passade inte alls in. Sen lät det som en av dem där mumble-rappers... Lil' nånting...Alla heter ju nånting med Lil' nuförtiden... 08/12 Jag håller med. Jag kunde inte ens titta klart på trailern. Allt intresse bara gled ur mig när "musiken" började 08/12 Undra hur personen som godkände Mortal Kombat-trailern tänkte.. FRAMFÖRALLT det horribla låtvalet till sagda trailer. :S 07/12 The outer worlds fick en röst... men nu är känslan att hela den här branschen står och stampar. Det finns nästan inget som lockar längre. Delvis beror det på mig själv, så klart. Men har vi inte sett samma upplägg alldeles för länge nu? Indiespel med... 07/12 Atlas släpps i Early access 13 Dec 2018. https://store.steampowered.com/app/834910/ATLAS/ 07/12 Det var då hemskt vad hon liknade Jennifer Lawrence i nyhetsbilden :O! 07/12 "A Hello games short" - låter som dom är rätt noga den här gången med att tona ner vad spelet innehåller. :-) För övrigt gillade jag spelet redan i originalutförandet och kände mig inte lurad det minsta eftersom jag gjort min research och inte läst in... 07/12 Tog egentligen inte din kommentar så allvarligt som det kanske lät :) Tycker bara att Hello Games förtjänar lite goodwill efter att dom i mitt tycke fixat ett ganska tomt spel till ett spel med ganska mycket att göra. Har inte testat Visions än men Next... 07/12
Skicka en rättelse