Uppmanar alla att rapportera fulspelare, trots att det är krångligt.

Det dröjde inte länge förrän snack om fuskare i Apex Legends började cirkulera och i fredags rapporterade Respawn att de redan nu bannat 16 000 fulspelare. Det använder samma antifuskverktyg som Fortnite, For Honor och andra storspel men saknar än så länge möjlighet att rapportera misstänkta fuskare direkt i spelet. Istället uppmanas du att fylla i ett formulär och samtidigt som det räcker med spelarens ID underlättar såklart ytterligare bevis.

Respawn säger sig också arbeta hårt på att öka stabiliteten på både servrar och klienter och från och med denna tisdag kommer de att skicka ut veckovisa statusrapporter på spelets Reddit-del.

Jag skrev aldrig "därför finns de inte" och menade heller inte det. Jag blev bara förvånad eftersom jag anser mig ha okej koll på spel i allmänhet. Tydligen har jag väl inte så bra koll trots allt. 19/02 Förutom att man kan faktiskt "spoofa" sin hårdvaru ID. "Har aldrig hört om... därför finns de inte". Finns tonvis med fall där folk uppenbart hackat. Även där streamers blivit offer för hackare. 18/02 Då var det inte du :). Det låter som skill/taktik och timing det du beskriver :) 👍. Det var typ lådor på hög i ett hörn som jag tänkte var en återvändsgränd pga zoonen och hög vägg. Vi kastade några granater och inget träffade. Det var ganska bra kast... 18/02 När hände detta? Låter som du beskriver mig. Spelar enbart lifeline och clutchade häromdagen 1v3. Hade 301 och peacekeeper kite:ade runt bakom den minsta Stenen i spelet och plockade en efter en. Kändes som att dom trodde jag fuskade, har över 100 timma... 18/02 Jag kanske har stött på en fuskare(wallhack), han kan kan ha varit duktig och haft extremt tur också. Men stilen som han spelade med verkade lite väl självsäker för att var sista personen i sin squad mot min squad som var 3/3. Som att han visste vart... 18/02 Stötte på en med WH och aimbot i morse. tråkigt. Annars har jag varit förskonad faktiskt. 18/02 Okej. Det borde Epic speciferat i mailet kan man tycka. Men vi löste så han kunde fortsätta lira. Bytte bara Mac adress och ett annat konto. Jag tyckte det var på lösa grunder när det inte stod speciferat varför. 18/02 @Leverantören: Då är det teaming, att han har samarbetat med andra spelare som inte var med i hans lag. 18/02 Måste varit dåligt uppförande isåfall. För han har ingen mic att prata i. Så det blir svårt att säga något. Men jag vet inte hela storyn som sagt. Det finns alltid två sidor av ett mynt. I mailet som kom från Epic efteråt står det 3 days ban for cheatin... 18/02 @Leverantören: Man får inte en tre dagars ban för att ha fuskat. Det fick han med största sannolikhet för dåligt uppförande i spelet. Antingen teaming eller vad han har sagt till andra spelare. 18/02
Skicka en rättelse