Inget är officiellt, men denna stämningsfulla video ger oss hopp.

Flygentusiaster såväl som markbundna gamers väntar otåligt på Microsoft Flight Simulator och dess smått otroligt detaljrika värld, som Joakim Bennet turligt nog redan fått testa. Något som diskuterats en hel del är huruvida spelet kommer ha dynamiska årstider. Vissa hävdar att det redan varit bekräftat, men jag tycks inte kunna hitta någon officiell källa till det.

Hur det än ligger till så har MFS-teamet släppt en ny video vid namn "Let it snow!", där vi inledningsvis får se hur New York gradvis täcks med snö. Videon går vidare till andra snötäckta landskap och skogar, och det ser precis lika fantastiskt ut som tidigare. Hur långt detta potentiella dynamiska årstidssystem kommer sträcka sig vet vi givetvis inte, men visst låter det lockande att flyga över vidsträckta lövskogar som skiftar i rött och gult på hösten?

Hemligheten bakom den fantastiska grafiken i Microsoft Flight Simulator ligger i användningen av satellitbilder och 3D-kartor från Bing, vilka kommer streamas till spelet eftersom de väger in på svindlande 2 petabyte (2,000,000 GB).

Skicka en rättelse