Trots att vi vet att Halo: Infinite inte kommer vara exklusivt för Xbox Series X går det inte att förneka att det är den största bekräftade titeln inför Microsofts konsollansering. Och medan vi nästan kunde räkna med att det skulle visas upp när Xbox håller hov i juli är det nu bekräftat att 343 Studios kommer att bjuda till under evenemanget. I ett blogginlägg som mestadels fokuserar på vad som händer i redan släppta Halo-spel under sommaren skriver man:

You may have seen people talking about this lightly before, but we're extremely excited to confirm that Halo Infinite will be one of many first-party titles included in the Xbox 20/20 event in July. Get ready.

Vi väntar fortfarande på ett spikat datum för denna Inside Xbox-sändning som kommer att fokusera på Microsoft egenutvecklade titlar, till skillnad från förra veckans tillställning som var helt tillägnad partners. Eftersom väldigt många blev besvikna på bristen gameplay under kvällen upp får vi hoppas att det blir bättre utdelning i juli. Eller att kommunikationen inför eventet slipas.

Spelsommaren 2020 - här är hålltiderna för alla visningar och avslöjanden