Blir det kanske lite gameplay?

Trots att vi vet att Halo: Infinite inte kommer vara exklusivt för Xbox Series X går det inte att förneka att det är den största bekräftade titeln inför Microsofts konsollansering. Och medan vi nästan kunde räkna med att det skulle visas upp när Xbox håller hov i juli är det nu bekräftat att 343 Studios kommer att bjuda till under evenemanget. I ett blogginlägg som mestadels fokuserar på vad som händer i redan släppta Halo-spel under sommaren skriver man:

You may have seen people talking about this lightly before, but we're extremely excited to confirm that Halo Infinite will be one of many first-party titles included in the Xbox 20/20 event in July. Get ready.

Vi väntar fortfarande på ett spikat datum för denna Inside Xbox-sändning som kommer att fokusera på Microsoft egenutvecklade titlar, till skillnad från förra veckans tillställning som var helt tillägnad partners. Eftersom väldigt många blev besvikna på bristen gameplay under kvällen upp får vi hoppas att det blir bättre utdelning i juli. Eller att kommunikationen inför eventet slipas.

Spelsommaren 2020 - här är hålltiderna för alla visningar och avslöjanden

Skicka en rättelse
Det är sant. Samtidigt, borde inte MS, som tar sig äran för eventet, faktiskt ta sig tiden att garantera att det som eventet utlovar, faktiskt stämmer? 16/05 Förväntar mig väldigt mycket och väldigt bra gameplay. Efter den senaste floppen, oavsett vems fel det är, så är jag naiv nog att vara starkt övertygad om att MS denna gång har lärt sig läxan och vid denna stream så kommer dem att visa det. Vips, så är... 16/05 Om du baserar det på förra eventet så var det ubisoft själva som sa att dom hade en gameplay trailer. Allt går inte skylla på Microsoft hur mycket du än vill 15/05 Microsoft vet inte vad gameplay betyder. 15/05 Ja det förväntar jag mig. Jag förväntar mig också att det kommer utannonseras spel från minst 9 andra studios. Bland annat från The Initiative. Dags att sluta bruncha och börja cruncha. 15/05 Med tanke på hur länge spelet varit under utveckling och hur pass kort tid det är kvar tills det ska släppas har vi fått se rätt lite av Halo Infinite. Håller tummarna för tredje gången gillt för 343. 15/05 Se och lär från Sony. Gör en dedikerad stream tillägnad till Halo Infinite med ren och skär gameplay. Var inte rädd för att visa upp lugna partier, då jag verkligen är intresserad av världen ni skapat! 15/05 Ska bli väldigt intressant att se. Har inte kört 4:an och 5:an men körde Reach för en polare för nån månad sen. Tycker singelplayer är klart i klass med 2:an och 3:an om inte bättre. 15/05 Vore underbart om de kör som State of play gjorde med Ghost Of Tsushima. Det är exakt det vi alla vill se. 15/05 Jag hoppas att vi i alla fall får se hur spelet förväntas se ut på Series X... 15/05