Svenska Pugstorm har tidigare gett oss Radical Rabbit Stew, och nu har deras nästa spela släppts i early access på Steam. Det heter Core Keeper och har tidigare varit tillgängligt i diverse alfatester, men är alltså tillräckligt "färdigt" för att släppas lös i early access. Där kommer det att stanna i några månader, eftersom de planerar det skarpa släppet innan slutet av 2022. Det är dock inte hugget i sten, utan kan komma att ändras.

Det är ett survival-spel där vi ensam eller med upp till sju andra ränner runt i en underjordisk värld för att gräva, bygga saker, samla förnödenheter, slåss mot monster etc. Rent grafiskt påminner det om något från SNES-eran som snyggats till med lite moderna effekter och ljussättning.

Early access-versionen har innehåll som sträcker till runt mittdelen av spelet, vilket bland annat inkluderar fler än 140 föremål, massor av varelser och tre stora bossar. Det stödjer redan både multi- och singleplayer, så det är bara att hoppa in och lira med polarna om man vill.