Brandon Sanderson är en inbiten gamer och fantasy-författare, med bland annat de sista The Wheel of Time-böckerna och Mistborn på CV:t. Förra året avslöjade han att han i flera år arbetat på ett spel med ett spelföretag "vi alla känner till", och nu verkar han ha ytterligare ett potentiellt spelsamarbete på gång.

I hans senaste livestream packar han upp ett stort Elden Ring-paket från Bandai-Namco, som inkluderar en mantel, ett svärd och ett meddelande där de skriver att de är intresserade av att kanske göra något tillsammans. Brandon överraskar i sin tur med att säga att han faktiskt redan har en idé till ett soulsborne-spel i bakhuvudet, som han kanske ska skicka till Bandai-Namco för att höra vad de tycker.

Han säger å andra sidan att han "har en pitch för allt", och tar som exempel att han redan hade en Magic the Gathering-berättelse redo när Magic the Gathering-folket kontaktade honom för ett samarbete. Men oavsett det är det helt klart spännande att båda parter verkar vara intresserade av att göra något tillsammans, så vi får se om det hela mynnar ut i något.