Om två veckor är det dags för The Quarry (se gameplay här), som är den tematiska uppföljaren till omtyckta Until Dawn. Men när det släpps den 10 juni så är det utan en hyfsat stor del, nämligen online-multiplayer.

I ett inlägg på Twitter skriver spelets regissör, Will Byles, att de verkligen ser fram emot släppet, men att de varit tvungna att fatta det svåra beslutet att försena online-multiplayern för att försäkra sig om att de kan leverera den bästa möjliga upplevelsen. Han försäkrar dock att väntan inte blir lång, eftersom läget ska läggas till i en uppdatering innan 8 juli, alltså max en månad efter släppet.

Tilläggas skall att lokal co-op fortfarande kommer att finnas tillgänglig direkt när spelet släpps, så man kan lira tillsammans i soffan. Om man bävar inför att spela spelet själv så finns det intressant nog ett "filmläge" där spelet i princip spelar sig självt, och vågar man sig på att ta kontrollen själv kan man dessutom dra nytta av möjligheten att spola tillbaka när man råkar begå ödesdigra misstag.

Spelet släpps alltså 10 juni till pc, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series X/S, medan online-multiplayer ska släppas under den efterföljande månaden.