Speljournalisten och läckaren Tom Henderson är i farten igen, och den här gången säger han sig ha sett en video från ett ej utannonserat skräckspel som utvecklas av Kojima Productions. Videon ska han ha fått skickad till sig av en källa som av förklarliga skäl vill förbli anonym. Av beskrivningen att döma verkar han ha fått se en trailer av spelet, så vill man inte få denna trailer avslöjad ska man inte läsa vidare.

Videon tycks visa karaktären "Mama" från Death Stranding, men eftersom det inte verkar vara Death Stranding 2 – som Norman Reedus råkade avslöja för ett tag sedan – är det troligen skådespelerskan Margaret Qualley som spelar en ny roll. Henderson säger att kvinnan i videon är klädd i en blå klänning och går genom mörka korridorer med en ficklampa. Det hela utspelar sig i tredjepersonsperspektiv, men han säger att "det antyds" att man även kan spela det i förstaperson.

Det hela slutar med en jumpscare och texten "GAMEOVER", följt av "A Hideo Kojima Game" och "OVERDOSE". Henderson är en pålitlig källa, och något som ger ännu mer tyngd åt denna läcka är att han på Twitter skriver att han kontaktats av Kojima Productions och blivit ombedd att ta ner artikeln.