Saints Row släpptes för exakt en månad sedan och ... imponerade väl inte på särskilt många. Betygen har varit förhållandevis låga – tillräckligt för att få Embracer-aktien att sjunka – och försäljningen tycks inte heller ha varit särskilt bra. Under Embraces årsmöte hade vd:n Lars Wingefors följande att säga:

Personligen hade jag hoppats på ett bättre mottagande för spelet. Det har varit väldigt polariserande. Det finns många detaljer att ta upp angående det – å ena sidan är jag glad att se så många spelare och fans nöjda, men å andra sidan är jag ledsen att se fans som inte är nöjda, så det är svårt.

Jag tror att vi måste vänta på kvartalsrapporten i november för att få fler detaljer om detta. Vi är fortfarande ganska tidigt i vårt släppfönster och samlar fortfarande data, och så har vi buggfixar och mer innehåll på väg.

Han säger sig även vara säker på att spelet faktiskt kommer att gå med vinst, men att det troligen inte kommer att bli en lika stor vinst som med "många andra spel". Angående hur detta kommer att påverka Saints Row som serie sa han att hundratals personer är involverade i spelet och att han litar på att de kan ge rekommendationer för framtiden.

Tack, VGC.