Släpptrailern landade förra veckan, såväl som nyheten att Call of Duty: Modern Warfare 2 kommer att kräva ett mobilnummer, och nu har Blizzard även gett oss en trailer för pc-versionen av spelet, som utöver att se riktigt läcker ut dessutom ger oss en titt på de inställningar vi kan mixtra med.

Utöver stöd för ultrawide-formatet och 4K utlovas "500+ inställningsmöjligheter", vilket sannerligen är en hög siffra. Hur de kommit fram till den är inte helt klart, men gissningsvis räknas till exempel fyra olika texturinställningar (low, medium, high, ultra) som fyra separata "inställningsmöjligheter". Hur som helst är möjligheten att anpassa spel alltid välkommen, och de tycks ha gjort ett bra jobb med Modern Warfare 2 ur det hänseendet.

Vidare kommer spelet att skyddas av anti-fusksystemet Ricochet, som Activision avtäckte i slutet av förra året. Det lägger sig på kernel-nivå och använder även maskininlärning för att komma underfund med vilka individer som inte behagar spela på ett rättvist sätt.

28 oktober släpps spelet till Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S och pc, men förhandsbokar man den digitala versionen kan man börja spela kampanjen "uppskattningsvis en vecka" tidigare.