Än så länge står släppdatumet för Suicide Squad: Kill the Justice League kvar på den 26 maj, men enligt en rapport från Bloomberg kan en försening vara stundande. Jason Schreier säger sig ha pratat med en person med insyn i utvecklingen, som uppger att spelet nu ska släppas "någon gång senare i år".

Utvecklingen är det Rocksteady Studios som står för, som tidigare gett oss de mycket uppskattade Arkham-spelen. Suicide Squad verkar dock få något som liknar ett live service-upplägg, där mer innehåll ska läggas till pö om pö, som nya spelbara hjältar, och det kommer även att ha en butik i spelet och ett battle pass, där det sistnämna bara ska inkludera kosmetiska prylar.

Upplägget har föga förvånande fått en del kritik, men enligt källan är det inte därför spelet har försenats, och de kritiserade aspekterna är inget som kommer att händas. Istället handlar förseningen helt enkelt om att fixa buggar och i allmänhet polera spelet. För ett tag sedan hölls en gameplay-genomgång av spelet, och den ser ni här.