Sedan tidigare visste vi att actionrollspelet #Torchlight ska gå att köpa via utvecklarnas officiella hemsida eller via utgivaren #Perfect World. Nu kommer pc-exklusiviteten (inte ofta vi får skriva så längre) även att distribueras via #Valves Steam-tjänst, för de av er som hellre föredrar att köpa spelet på detta sätt. Studiochefen Max Schaefer motiverar beslutet.

Steam är en enorm handelsplats som för många spelare är den enda de använder - och vi är stora fans vi med - så vi är riktigt nöjda med att det kommer finnas på Steam från och med dag ett.

Den 27 oktober släpps Torchlight. För att se mer om hur spelet skapas bör du klicka här!

De jobbar på en patch till spelet som bland annat ska fixa en del av buggarna. Det som är på gång till patchen står listat här: http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=24&t=2030 31/10 Jag köpte det här spelet idag! Sjukt skoj, speciellt om man är ett fan av Diablo. Det är lite WoW - singleplayer stuk på det hela också. Definitivt värt de 150kr det kostar ;- ) 29/10 Prova starta spelet i Safe Mode så du kan komma in och göra göra/spara grafikinställningarna. Hur man startar i Safe Mode med Torchlight i Steam: http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=24&t=1379 28/10 Någon som får denna bild: http://img41.imageshack.us/img41/3034/asdfvkx.jpg Får det inte att fungera. Installerat om 2 gånger, startart om datorn varje gång. Och har dom nyaste Nvidia drivisarna. 27/10 Har precis blivit klart att det kommer till GamersGate med. Just nu har de dessutom en 10% förhandsbokningsrabatt: http://www.gamersgate.com/DD-TL/torchlight 19/10 Priset på Steam sattes vettigt för en gångs skull. http://store.steampowered.com/app/41500/ Systemkraven är löjligt låga. Perfekt för mindre kraftfulla bärbara t.ex. 17/10 14.39 euro om man förbokar :) 17/10 Allting är bättre (billigare) än Steam, så lär köra på deras hemsida. 16/10 Blir det för högt så är det bara att ladda ner någon annanstans. Den kommer att finnas på den officiella sidan också. I filmen som Buio länkade så säger Runics VD att den kommer att kosta 20$, dvs runt 140 kr. 16/10 Tack för svar allesammans :) Lite blandade åsikter om steam. Men jag undrar vart priset för torchlight kommer hamna hos steam isf? 16/10
Skicka en rättelse