Olja håret, på med finkostymen och ladda din Tommygun - demoversionen av #Mafia II är släppt till samtliga format. Windows-versionen finns tillgänglig via Steam, Xbox 360-upplagan är (som vanligt) förbehållen folk med prenumerationskontot Gold den första veckan och om vi förstått rätt är PS3-flavören det första dygnet endast tillgänglig för folk med Playstation Plus (den blir fritt tillgänglig i morgon).

Demoversionen innehåller ett uppdrag som spelas av huvudpersonen Vito och ett par vänner, och målet är kanske inte helt oväntat att få er vilja igenom medelst våld. Fullversionen släpps den 27 augusti - håll utkik efter vår recension innan dess!

Tack till anon_9452 för detta #nyhetstips!
Säkert köp fast till 360 :) 17/08 har inte testat demot än men blir nog inget köp. känns mer som ett spel för gangster/50-tals frälsta än för casuals. Come on Saints Row 3!! 13/08 Vill jag ha dålig fps spelar jag på min PC. När jag köpte PS3an var inte tanken att jag skulle spela spel och få ont i ögonen för det är dålig framerate. Är lite samma som med Assassins Creed, tack men nej tack. 13/08 Är ledsen för er som måste spela spelet på Konsol om det är så hemskt, för på PC är det en gudomlighet.. 13/08 Spelet ser fruktansvärt lågupplöst ut på xboxen. Visst vattnet var snyggt men i övrig, naah. Grymt besviken på spelet. Liten stad. kör till andra sidan kartan på 30-40 sek. Tror det här spelet kommer floppa rätt hårt. 13/08 grafiken på ps3an var hemsk, allt är så jävla kantigt, 50 m framför en likanar de ju "wolfenstein 3d" om äns så fint...... 13/08 Älskar detaljerna i detta spelet. Till exempel när jag kom förbikörandes med mitt trimmade svartlackade vrålåk, sparkar upp dörren till vapenbutiken och skjuter ägaren i huvudet, snor snabbt med mig vapen och drar innan polisen hunnit dit. När jag återv... 12/08 Har precis provspelat lite på PS3, känslan är riktigt skön! Men jag tycker nog GTAIV är snyggare, lite mer detaljerat. PC-versionen har jag inte testat än, vet inte ens om det är någon idé då min burk börjar bli gammal. 12/08 Ungefär samma intelligens på det inlägget som en murken kotte. 12/08 Nu är det ju inte bara jag utan väldigt många andra som har kunnat konstatera detta. I Maffia 2 är fysiken betydligt mer verklighetstrogen än vad den är i GTA. Det är någonting man ser ifall man testar båda spelen och kan tänka lite logiskt. Det spelar... 12/08
Skicka en rättelse