#Left 4 Dead 2 satte många på pottkanten när det tillkännagavs under #Microsofts presskonferens. #Valve har förklarat att anledningen till att de släpper en uppföljare så snart är att de efter släppet av #Left 4 Dead hade så många nya idéer, att det inte bara var att pumpa in i ett nytt spel. De tänker däremot inte överge L4D-spelarna utan mer material är att vänta, bland annat någonting rörande community-nivåer inom en snar framtiden - samt 4v4-matchmaking.

De har även sagt att de funderar hur de bästa ska sköta det hela. En möjlighet de funderar kring är att låta de gamla nivåerna konverteras till det nya spelet, men ingenting är i nuläget klart. Man kan ju spekulera kring ifall de helt enkelt gör om allt det gamla till det nya spelet och därefter satsar hårt på det. Anledningen till att det blir pc och 360 även denna gång är att deras team helt enkelt är vana vid att arbeta med 360:n och att då ettan släpptes till dessa format så kändes det rimligast.

Att de skulle göra det här till en vana förnekar de bestämt och menar på att de gör det inte för att tjäna skogvis med, för det är helt enkelt inte så de fungerar.

Nåväl, vi har erhållit fem nya rullar med gameplay från zombiemörsar-liret och du erbjuds att spana in allt från stekpannemassakreringar till yxlekar.

[video=3237]
[video=3238]
[video=3239]
[video=3240]
[video=3241]

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Det är väldigt synd att det inte finns fler än fyra campains, när man googlar hittar man hur mycket hemmasnickrade banor som helst, men det är svårt att köra online på dessa banor. Det verkar inte överdrivet svårt att göra banor till left4dead speciellt... 06/06 alla ni som skriver skit om detta spel tänk erför nu ni som kommer ihåg fallout 3 debbaten till exempel alla sa .... ja ni vet vad ni sa men jo de släppte faktiskt dlc och updateringar till l4d med jämna mellanrumm och bara för att de släpper spelet lit... 06/06 Detta borde vara gratis, inte ärligt att ta betalt för denna smörjan. 05/06 dom borde ge alla som har köpt l4d en saftig rabatt:) 05/06 Fattar varför många utvecklare vägrar visa sina alster innan de är färdiga. Folk ser bara vad det är just nu , inte vad det kan bli. Jag tyckte att det såg lovande ut - men det är ju rätt uppenbart att det inte är färdigt än... 04/06 Fan va kasst, såg ju bra mycket fulare ut detta. 04/06 Tycker det är skammligt att släppa en uppföljare redan. Spelet är inte äns 1 år gammalt. Kanske om det släpps i orange box 2.. men fan inte annars. 04/06 Jag gav 199kr för min l4d. det var ungefär vad det är värt. tänker inte ge mer för tvåan heller! Riktigt kul spel, visst. men alldeles för kort! 04/06 Först nämner jag att jag är Valve avgudare. Håller med om att det är för tidigt. Nästan värre än EA. Men när jag tänker efter på de första filmerna som släpptes på L4D så såg ju det ut som ett vanligt mod de oxå. Vapen var inkopierade från CSS osv. Men... 04/06 SÅ jävla FAIL!!! Av Valve! Kommer inte köpa detta! 04/06
Skicka en rättelse