Senaste patchen inför möjligheten att trasa sönder dina vrålåk ordentligt.

Enligt rapporter ska dagens #Gran Turismo 5-patch ha introducerat "mekanisk skada" till spelet - vilket på ren svenska innebär att du numera kan se dina bilar bli sönderkörda.

Uppenbarligen finns också möjligheten att välja hur pass (eller inte alls) betonade skadorna ska vara, och hela kalaset sägs väga in på 150MB.

När FZ:s ärkegamling satte tänderna i Gran Turismo 5 gillade han skarpt, fastän "det var bättre förr" säkerligen var ett uttryck som låg nära tillhands. Saker och ting var alltid bättre förr, helt enkelt.

så jävla dåligt att det inte officiellt stöder g25 och G27, dom två bästa rattarna på marknaden,iställed stöder man några plast saker till rattar, rent av komiskt värdelöst Har man däremot sett spelet i stereoskopisk 3D på en sony bravia 3d TV kommer... 13/12 Skrattade gott åt artikeln...bara för att senare efter patchande och med hoppfull förväntan sitta och spe...glo på ett nu mera TRASIGT YLOD PS3!!! Nej det har inte med varken patchen eller firmware 3.55 att göra det är bara ett olyckligt sammanträffande... 08/12 AI:n är faktiskt patchad, nu bromsar dom inte lika hårt på t.e.x Daytona Oval. :) Stealth bilarna är förköpsbonus och dörför har dom låg kostnad att repa, varför? Vettetusan. Alla mina kostar bara 500 för motor och chassi. Trevligt att spendera pengar... 08/12 Synd att dom inte patchade till AI i offline, dom är ju ohyggligt dåliga och dumma. Sen undrar jag varför vissa bilar är så dyra "att lämna in på service" i jämförelse andra bilar. Kompisen fick en bonuskod när han köpte sitt spel, man fick en NSX Steal... 08/12 Bugatti Veyron kommer bara i standardutförande... Där är en hel drös med bilar i standardformat som borde varit premium egentligen. 08/12 I det här fallet tycker jag faktiskt att det är OK att patchen kommer nån vecka efter spelet.... spelet kom ju faktiskt innan jul motsatt vad alla trodde =) 08/12 Lite dåligt att dom inte har med vad patchen gör i infomenyn i spelet, där står typ bara "kontrollera att du har 1.03 annars behöver du uppdatera spelet". Antar dock att om man har kommit så långt att man kan läsa den infon så har man nog internet i kop... 08/12 Bra med patchar! 08/12 Folk kanske vill köra lite med såna bilar som man kanske kan köra på riktigt också och inte bara superbilar? Det ska ju ändå vara en simulator och då är det nice att få tokköra med en likadan bil som man har på riktigt och man vill ju självklart sitta... 08/12 köttar offline bara tills man har lite feta bilar utöver sin springare McLaren på nästan 700 pollar ;) folk har klagat på standardbilarnas utseende, men vem vill köra runt i en gammal mazda när man kan snabbt och enkelt få tag i en fet jävel? vinner ju... 08/12
Skicka en rättelse