Mark Wahlberg som Nathan Drake? En film om en kraftfull familj i konst- och antikvitetsvärlden? Det är ingen hejd på ryktena kring Uncharted-filmen.

Uncharted-spelen är filmiska som få andra. Men vi rynkar ändå på näsan åt planerna kring en filmatisering - med rätta. Filmer och spel har visat sig fungera bra på var sitt håll men sämre om man blandar de båda.

Det senaste vi hört kring Uncharted-filmen handlar om att David O. Russell ska regissera Mark Wahlberg som Nathan Drake (det är snubben på bilden, är han inte Nathan upp i dagen?). Men nu hävdar Naughty Dog att de här uppgifterna är falska.

"Först och främst, allt det här har förnekats av David O. Russel", berättar regissören av #Uncharted 3: Drake's Deception, Justin Richmond. "Han ringde upp oss och sa: 'jag fattar inte alls vad de här killarna snackar om'."

Å andra sidan har samma Russel pratat med LA Times om hur "tänd han är på idén" angående filmatiseringen av Uncharted och har också berättat detaljer som att den kommer att handla om en familj som är kraftfulla inom konst- och antikvitetsvärlden... okej?

Enligt Joystiq är Wahlberg "inte i närheten av att få rollen som Nathan Drake". Rykten kommer från alla håll och det enda som är säkert är att allt är osäkert. Det återstår att se när - eller ens om - filmen realiseras. Vi bävar.

Skicka en rättelse