Trots att Kinect sålt 8 miljoner exemplar på 60 dagar hävdar Microsoft att de inte kommer att överge hardcore-publiken.

8 miljoner sålda Kinect på 60 dagar är en fenomenal succé som knappast ens Microsoft hade räknat med. Men ska vi tro dem kommer inte detta faktum få dem att överge hardcore-spelarna.

"Självklart är vi väldigt glada över succén med Kinect", berättar David Dennis på Microsofts PR-avdelning. "Men vi har ingen tanke på att överge originalspelarna. Vi är medvetna om att den här publiken har gjort Xbox 360 till vad den är och vi kommer att fortsätta se till att spel som #Halo och #Gears of War utvecklas."

I samma andetag tillade Dennis att det finns en del hardcore-titlar som utvecklas i detta nu som ännu inte är utannonserade. Detta torde glädja de 50 miljoner 360-ägarna.

Jag har iallafall achievementen "Mine is the superior platform" =) 09/01 Det är fantastiskt och förbryllande att se hur så många människor anser att deras sätt att spela spel är det rätta sättet. Det är samma sak som att en musiker skulle påstå att hans instrument är det bästa och att alla borde spela samma instrument som... 09/01 SPEL är SPEL oavsett om man tillägger ordet hardcore eller inte. Löjligt. 08/01 Alltid samma tjat mellan PC spelare och Konsol lirare.. Klart det finns hardcore spelare som spelar konsol. Jag är en av dom. Har spelat mycket PC men slutat för jag inte orkar med datorn när jag är hemma (jobbar med it) Som bevis vill jag se vilken fac... 08/01 Jag är en inbiten pc spelare sen 1996 och på den tiden gällde bara Quake o sen qw. Detta spelade jag till 2001. Under denna tid spelade jag igenomsnitt Q1 6-8 timmar om dagen. Det är för mig väldigt hardcore. Detsamma gjorde jag med Q3 och fasade ur QW... 08/01 Hur definieras en hardcore gamer? Är det en person som nöter ett enda spel sjukt mycket och lär sig det utan och innan? Kan man vara harcore spelare av angry birds eller farmville? Om nej, varför inte? Eller är man hardcore spelare om man köper och nöte... 07/01 Menade mlg som är spel ligan i usa eftersom där har konster slagit igenom och usa är ju först med mkt 07/01 Verkar som folk inte har hängt med utvecklingen... sök efter mot på Google så får ni se några "casual" spelare. Men allvarligt hela disskusionen är helt onödig som tex xbox vs ps3, man spelar på den man tycker är roligast och som man själv tycker är bäs... 07/01 Fan vad skönt! Alla fanboys sa att Kinect skulle faila. Bara för att kostade för mycket och att det var skit. Folk köper det och det är roligt. Vem bryr sig vad som är hardcore eller inte? Jag spelar mina spel för att det är roligt inte för att bli bäst... 07/01 ni är ju för helvete idioter, det är ju helt uppenbart att mus/tagentbord är överlägsna och sedan försöker ändra topic som att mw2 ska vara mera hardcore än quake, med TANKE på att quake så måste du lära dig bunny jump/ när items spawna / framförallt... 07/01
Skicka en rättelse