Dragon Age II släpps inte förrän den 11 mars men redan nu kan vi avslöja spelets första riktigt stora DLC. Det här är The Exiled Prince.

#Dragon Age II är en av vårens största releaser och nu har EA Germany avtäckt spelets första stora DLC. The Exiled Prince är namnet och en trailer hittar ni nedan.

Enligt filmen kommer vi att bjudas på en extra kompanjon och nya uppdrag. Paketet kommer att kosta omkring 50 kronor men är gratis för de som förbokar spelet innan den 11 januari och då får Signature Edition.

[video=6883]

Givetvis är det så det kommer att sluta. Det är den vanliga utvecklingen i vilken bransch som helst. 10/01 DLC är en styggelse och inget som borde ligga i vårt (alla spelintresserades) intresse. Om utvecklingen fortsätter så här så sitter vi i framtiden med halvfärdiga spel. 09/01 Har spelat dragon age å alla expan men om jag köper d här så blir d ju när alla dlc är ute. Så slipper man en massa strul me omspelningar tills man vill spy på spelet som d blev me fallout3. Så för varge år som går så halkar man mer å mer efter tror att... 09/01 Ok, kommer på ett exempel på rak arm. Mafia 2, finns till och med en wiki dedikerat till folk som letat i kod etc efter saker som de plockat bort som sedan kom fram som DLC och storyn i sig innehåller MÄNGDER med plotholes. De har plockat bort sidemissi... 09/01 Har blivit mindre och mindre hypad inför Fragon Age 2 ju mer jag har sett, det mesta verkar nästan bara vara sämre, grafiken ser bara förjävlig ut, varför itne behålla samma ton som det var på ettan? Det är så grafiken ska se ut. 08/01 då blir det till att "leta i buskarna" efter DA2 för mig då. Fan ta alla DLC-horor... 08/01 tror dock vi inte kan göra så mycket alla spel har dlc ska jag vara ärlig köpte jag inget dlc till da1 och osäker om jag kommer göra det nu. 08/01 Snälla era DLC hatare. Nämn något spel, ordentligt spel som faktiskt i sin grund är bra som är kortare/ inte fullbordat pågrund av att det finns DLC? Bara för det finns DLC till ett spel blir inte ett spel mindre.. Det är ju bara ett tilläg som du inte... 08/01 För att spela hela spelet behöver du inte betala extra, DLC är och ska ses endast som ett tillägg om man inte vill sluta spela när man klarat hela spelet. Och i detta fallet behöver du inte betala extra för DLC'n, du får det gratis om du förhandsbokar.... 08/01 För att spela hela spelet behöver du inte betala extra, DLC är och ska ses endast som ett tillägg om man inte vill sluta spela när man klarat hela spelet. Och i detta fallet behöver du inte betala extra för DLC'n, du får det gratis om du förhandsbokar.... 08/01
Skicka en rättelse