Flertalet av spelen som visades upp under #Sonys E3-konferens hade vi redan sett tidigare men det fanns ett par undantag med #MAG: Massive Action Game i spetsen. Som du säkert listat ut är #MAG bara en arbetstitel och som sådan förklarar den spelets upplägg riktigt bra.

Enligt den korta presentation som hölls av Andy Beaudoin från #Zipper Interactive bygger spelet vidare på SOCOM-seriens grund genom att lägga in mer strategiska element, öka antalet samtida spelare till 256 och karaktärsutveckling. I dagsläget vet vi inte mycker mer än så, men vi kan nog vara säkra på att #Sony inte kommer låta oss glömma bort det i första taget.

Hoppas detta blir ruggigt bra så man måste gå taktiskt fram :D Och inte ett Halo liknande rusch spel! 17/07 Multiplat suger! Det finns bara förlorare här, å det är vi konsumenter som kommer få mer och mer taskigt portade spel i framtiden och en massa fanboys som sitter å tjafsar om vilken maskin diverse spel är snyggast på. 17/07 Jag har inte skrivit någonting om att MS spottar ur sig nya spel. Du skrev att MS inte har någonting att komma med, vilket jag försökte motbevisa genom att påpeka att de faktiskt har lyckats snuva Sony på en del stortitlar. 16/07 Låter kul med 256 spelar går bärsärkargång på samma bana 16/07 Huxley? Verkar som en jävligt cool idé, men frågan är ju om de kan bli så bra som de låter. 16/07 jrpg titlar är väl ändå en stor del av det som byggde upp Playstationmärket, no? 16/07 Ja det är en stor prestation från microsoft, men mr.bear skrev att MS bara spottar ut titlar medan sony sitter passivt, det är vad det hela handlade om och det stämmer inte och jag gav konkreta svar varför. 16/07 Att nya final fantasy kommer till 360 har verkligen förstört något inom dig eller hur? Underbart! SOCOM serien är ju alltid varit något att räkna med, dock så har bilderna från nästa installment varit en stor besvikelse. Så hoppas denna title använder... 16/07 Du kan väl ändå inte komma och säga att MS inte har något att komma med? Visst, det kanske inte är speciellt mycket exklusivt men de har lyckats locka till sig en hel del av de stortitlar som har varit Sony-exklusiva i flera år, det är knappast någon... 16/07 Idén är fantastisk... men det finns inte en chans att jag tror på detta tills jag ser spelet in action. Sony... sluta med era löjliga överdrivna förrenderade trailers. Killzone å Motorstorm räckte för mig, gameplay eller inget tack. 16/07
Skicka en rättelse