Många Playstation-anhängare har förfärats över att #Square Enix börjat luta sig allt mer mot #Microsoft och deras Xbox 360. Nu kommer dock tecken på att #Sony helt enkelt valt att gå en egen väg istället för att lita på tredjepartsutvecklare. I den japanska speltidningen Famitsu avslöjar nämligen Shuhei Yoshida (SCE Worldwide Studios) att #Sonys egna spelstudios arbetar på inte mindre än fem rollspel.

En våghalsig chansning? Kanske det, men med tanke på de mediokra betyg som hett eftertraktade JRPG:s fått på sista tiden kan det mycket väl visa sig att chansningen går hem.

Bra tänkt Sony! 09/12 Ägt en PS2 sedan 2004 och spelat det mesta av de bättre JRPG'na till PS2. Syftade mer på att det efter 2006 varit riktigt klent med spel. Körde igenom Lost Odyssey till krysslådan i höstas vilket var riktigt trevligt, men i övrigt? Rätt besviken på utbu... 08/12 jahaja, vilka nyheter. det var trevligt att veta :) 08/12 Skulle vilja se Infinite Space från Sega till något annat än DS'en... Visst, jag hade väl tänkt skaffa mig en DS, eventuellt nya som kommer släppas inom snart, bara för Korg's synthprogramvara Korg DS-10. Infinite Space och förhoppningsvis Segas Alien/A... 08/12 Vore awesome med Legend of Dragoon 2, men det kan jag nog drömma om... hoppas att dessa fem spel blir något att ha 08/12 Antar att Zerpent syftar på Final Fantasy Versus XIII som fortfarande är PS3-exklusivt... 08/12 Antar att Zerpent missat en artikel (http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=26122) som FZ lade upp för ett par månader sedan men iaf så är det så att FF13 kommer till både Ps3 och xbox360. Håller dock med om din andra punkt, mer story åt folket. Over'nOut 08/12 Vilket är ganska intressant när man tänker efter... De har inte haft en rejäl hit sedan de började tillverka spel åt 360. Vi får väl vänta och se hur FFvXIII, som är PS3 exklusivt än så länge iaf, blir. Kan vara så att 360 inte passar Square Enix helt... 07/12 Antar att du inte ägt en ps2a? Har kommit en massa bra Jrpgs dom senate åren som Persona 3(snart persona 4), odin sphere etc. 07/12 aw, alla japan spel har kass story x.X.. min syster är tillfångatagen av ett monster/ en furste / ett mystisk grupp. Hjälp mig hitta henne. 07/12
Skicka en rättelse