Eden Studios jobbar hårt på en patch som ska få deras bilspel att fungera.

#Test Drive Unlimited 2 släpptes nyligen och har besvärat racing-sugna spelare med floder av buggar. Utvecklarna #Eden Studios meddelar nu att de släpper en patch till Xbox 360-versionen. Om två veckor.

officiella Test Drive Unlimited 2-forumet detaljeras vad som funkar respektive inte funkar i spelet just nu. Nedan läser du vad patchen (förhoppningsvis) löser:

  • Improve login process to allow a higher volume of successful connections

  • Increase online stability across all multiplayer functionality

  • Address issues related to file corruption

  • Enable Club and MyTDULife functionality

  • Enable Co-Op races

  • Enable weather while offline

  • Address an issue where players can get a Lancia which has no car data (the patch should prevent this from occurring in the future, and restore players who are currently affected by the issue)

Detta är dock långt ifrån alla buggar som rapporterats. Vissa pc-användare uppger att de inte ens kan logga in. I dagsläget finns ingen information om när övriga format uppdateras likt Xbox 360-versionen.

När FZ-skribenten Mats Nylund speltestade gillade han eftersom han ansåg att TDU2 "egentligen inte är ett bilspel". Vilket gjorde er asförbannade, kan man säga.

hmmm, är det bara jag som tycker detta är kul... hehe :) 20/02 Xbox360 äger allt i hela världen och äger ni inte en så är ni mindre värda och har lyckats sämre i världen!!!! För INGEN har nästan råd att köpa en 360 för 2000-2500kr, så känner mig exklusiv :D Precis som folket med iPhone när ja tänker efter, bedrift... 20/02 grafiken i det är så 2005 20/02 Ja färdigt är det inte, tur man hittade det för 260:- för om jag hade betalat 500:- så hade jag varit mer besviken. Kan bara hålla med att ettan var betydligt bättre och köra med dx9 känns lite fattigt. Men så blir det när dom försöker binda ihop tre... 20/02 Ja det hade nog inte skadat om dem lystnat lite mer på dem som testa spelet i betan....Jag gick med i starten, checkade av stämningen på forumet ett bra tag senare och då var det likadana klagomål angående hur bilarna uppförde sig. Dummt. 19/02 SLI hade varit trevligt också. iallafall för oss med 3 skärmar. 19/02 Va!? Skojar du eller.. Haha.. En av de coolaste "smådetaljerna" i TDU ju! :) Jag blir bara mer och mer nöjd för var dag som går att jag avbokade det!! >_< 19/02 Att det öppna återrapportforumet är VÄLDIGT likt bÄtaforumet säger ju en hel del. Inte svårt att räkna ut det största motivet att "arkivera"(gömma) det. 19/02 En patcher efter launch? Kanske om de hade lyssnat på åsikterna i alpha/beta-test forumet för ETT ÅR sen och det som skrevs där, hade det kanske blivit ett bra spel. De sköt sig själva i foten, ingen annan. 19/02 Det är ett icke fungerande bilspel! Varför måste alla försöka ursäkta det här spelet konstant? Det är ett spel som går ut på att köra bilar snabbt i tävlingar... vet ni vad TDU2 har? Många bilar och tävlingar vilket effektivt kvalificerar det till ett... 19/02
Skicka en rättelse