I Storbritannien lockade det förra veckan mer att skaka rumpa än att skjuta utomjordiska diton.

Förrförra veckan slog sig #Crysis 2 in på toppen av den brittiska försäljningstoppen. #EA log antagligen lite extra, men förra veckan fick de stryk av den växande fitnesstrenden. Det var nämligen #Zumba Fitness 360- och Wii-utgåva som tog hem topptiteln.

  • 1. Zumba Fitness (Pipeworks Software, Majestico Entertainment)

  • 2. Crysis 2 (Crytek, EA)

  • 3. LEGO Star Wars III: The Clone Wars (Traveller’s Tales, LucasArts)

  • 4. Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (EA Sports, EA)

  • 5. Shift 2: Unleashed (Slightly Mad Studios, EA)

  • 6. Homefront (Kaos Studios, THQ)

  • 7. WWE All Stars (THQ San Diego, THQ)

  • 8. Pokemon Black (Gamefreak, Nintendo)

  • 9. Pokemon White (Gamefreak, Nintendo)

  • 10 .Dynasty Warriors 7 (Koei)

Innan du blir ledsen över att vi ens nämner vad som händer på den ändå rätt så lilla ön ett antal sjömil utanför vackra Göteborg kan vi säga att vi är medvetna om att det direkt inte gäller Sverige. Däremot kan det vara intressant ur diverse samhällsperspektiv. Vart är vi på väg, och varför. Huruvida samma trend gäller i Sverige lär vi kunna svara på inom kort när Datorspelsbranschen gjort sitt jobb.

Känslan jag har är att de flesta spel idag blir så upphypade att när de släpps så blir fansen besvikna. Crysis 2 är inget skitspel utan det är bara så att man kanske inte tycker att det var lika bra som de sagt i reklamen. Själv skulle jag säga att det... 13/04 MP-delen verkar riktigt kul, det ser jag framemot att testa. Men jag väntar på DX11 patchen innan inköp. 12/04 Själv tycker jag Crysis 2 är årets bästa spel. Har redan spelat fårigt kampanjen plus några banor ett 10-tal gånger. Enastående SF story i kampanjen. Minus dock för att spelet inte startar med mina usb hörlurar Logitec G35. Också minus för att när man... 12/04 Zumba kommer utan DLC, så det kanske är därför? 12/04 LOL @ era meta-comments 12/04 Crysis 2 spöar ju iaf fitness... 12/04 Hah, jag känner lite samma sak, men samtidigt är det skönt att se att världen inte har blivit helt hjärntvättad till att gilla spelens motsvarigheter till burkmat. FZ är kanske sveriges sista tillflyktsort för kritiker? Med det sagt tycker jag inte att... 11/04 Fattar inte vart alla negativa kommentarer kommer ifrån, kanske dags att ta en månads paus från FZ igen känner jag, blir så sjukt trött på det. Sen tycker jag spelet var riktigt kul att spela igenom, att det inte motsvarar era förväntningar är en sak,... 11/04 Jo, visst, men om man tar dem två indie-succeerna och ställer mot dem tusen-tusentals indie-spel som inte blivit något med, så är chansen väldigt liten att man kommer någon vart utan en riktigt bra ide, eller rätt resurser 11/04 Jag vet min käre vän. Men du man behöver inte ha extrema grafiker och sånt titta på mincraft, angry birds och (senare framtid cod) du hajar vad jag menar det som betyder nåt att det är underhållande och kul hur i h*lvete skulle mincraft annars bli en... 11/04
Skicka en rättelse