Actionuppföljaren Metro 2034 kan bli Metro 2033: Last Light.

Kommande fps-titeln #Metro 2034 kanske byter namn till Metro 2033: Last Light, enligt nya URL-registreringar som internetdetektiven Superannuation grävt fram. De webbadresser som registrerats är "metrolastlight.com", "lastlightgame.com" och "metro2033lastlight.com".

Registreringarna skedde den 13 april av utgivaren #THQ. Vi lär få höra mer om det förmodade namnbytet snart. Metro 2034 utvecklas av ukrainska spelhuset #4A Games och är på väg till pc. När FZ recenserade föregångaren tyckte vi att den var bra.

läser boken just nu; skitbra grafik i mitt huvud :-) 20/04 Tyckte även jag att det var mycket underhållande! Jag hade inte heller några problem med att det var linjärt och 'enformigt'. Till skillnad från många andra så hade jag inte heller några problem med att köra det. Det fungerade mycket bra. 18/04 Det är nog lite utmanande att göra ett icke linjärt spel i en tunnelbana ;). Få spel som har den känslan och storyn, jag levde mig verkligen in i spelet. Men det hade sina brister, i vilket fall älskade jag metro 2033, boken likaså. 18/04 Boken som spelet är baserad på handlar just om den sista, ynkliga rest av mänskligheten som tog skydd i metron när bomberna föll i det avgörande världskriget. Boken handlar om Artyoms resa genom metron men även hur livet där är för de sista människona... 18/04 +1, det hade varit fantastiskt. Bör dock noteras att detta spelet kommer från före detta S.T.A.L.K.E.R.-skapare, och kan tänka mig att de var trötta på det öppna upplägget och gjorde det mer linjära Metro. Jag kan visserligen vara het fel på det men iså... 18/04 Imo borde dem ge spelarna mer öppen värld att leka i. 18/04 De kan ta och ro hit liret på direkten. Läste boken och älskade vart ända minut jag ägnade åt den och ett köp av pc-spelet var givet. Min stackas burk fick minsann slita hund för att driva spelet och det var knappt godtagbart men jag älskade alltihopa... 18/04 "Metro 2034" låter betydligt bättre än "Last Light" 18/04 Får hoppas på ett lite bättre optimerat spel den här gången då. 18/04 Spelet såg ju grymt ut, lätt det snyggaste som gjorts till PC sedan Crysis. 18/04
Skicka en rättelse