Köp The Last Standalone för 10 euro och lira Last Stand-läget tills du blir gammal och grå.

Det kooperativa spelläget The Last Stand i #Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution kommer släpps fristående via Steam idag för 10 dollar (euro). Namnet på kreationen blir The Last Standalone, vari du kan spela med innehavare av Retribution. Målet med spelläget är att tre spelare med varsin hjälte ska förinta så många vågor med fiender som möjligt för att på så sätt gå upp i nivå och få tillgång till fler och hetare föremål. Innehavare av The Last Standalone kan sedan köpa hela Retribution-upplevelsen till en billigare peng.

– Vi såg det här som ett unikt tillfälle att introducera nya spelare till Dawn of War-varumärket, såväl som att utöka spelarbasen för det redan populära Last Stand-spelläget, säger Jeff Lydell, Retributions producent.

När vi recenserade Retribution tyckte vi att det var mycket bra. Vad tycker du?

retribution erbjuder även steam som program om du vill tex joina en kompis. Förr hade man ( och fortfarande har) GFWL vilket är skit. Nu finns även en chat ruta man kan chatta i. Så retribution är det mest värda expansionet so far :P 20/04 TLS är ju det ända som är värt att ha i Retribution, så jag förstår deras drag. 20/04 Väldigt smart idé. TLS är min favorit del med DoW Retribution ;) Dock så är ju kampanjen också kul då man har spelat igenom alla kampanjer (Varav en extra gång på Very Hard) men det blev ju lite enformigt efter en stund :P 20/04 Jag har spelat igenom kampanjen som Tyranids, och håller inte med recensionen av Retribution där. Det är faktiskt bra att de gjorde en ras med lite annorlunda ide om hjältar och enheter, istället för att alla är exakt lika. Hade stort nöje av Tyranidkam... 20/04 Hm, där fick jag för å köpa Retribution endast för TLS när det kom. Edit: Lagg förekommer när folk aningen glömt bort att stänga av sina torrents eller bara har grafiken på max. Inte sällan jag och en vän får be någon random herre ordna sina inställning... 20/04 Smart drag att få fler spelare/köpare :D Schmuttah; Jag har aldrig haft problem själv, så om du inte spelat en enda match utan lagg måste jag ju fråga om det kan vara problem på din sida? Har du tillräckligt kraftig dator för last stand? Snabbt internet... 20/04 Jag har spelat upp TLS många i mer timmar än vad man borde och jag har sällan problem med lag. Har man en hyfsad lina och en lagom bra dator så funkar det utan problem. Problemet är ofta att folk med dåliga datorer drar upp grafiken till max och det fun... 20/04 nice men tyvärr funkar inte last stand överhuvudtaget pga dålig matchmaking. Har inte spelat en enda match utan uberlag. 20/04
Skicka en rättelse