Den stenhårda konkurrensen på MMORPG-marknaden drabbar norska #Funcoms storsatsning #Age of Conan. Utvecklaren meddelar att man slår ihop spelarservrar världen över, och det rör sig om betydande minskningar - serverantalet bantas från 49 till 18.

Nordamerika och Oceanien drabbas hårt: efter bantningen återstår sex servrar (tidigare 24). I Europa blir totalt tolv servrar kvar efter sammanslagningen och av dessa är fyra engelskspråkiga (tidigare 13). Innan bantningen fanns totalt 25 EU-servrar, fördelade på fyra språk. Sammanslagningen kommer genomföras under veckan, exakt när ges det besked om innan den genomförs.

Age of Conan är ett massivt onlinerollspel som fick stor uppmärksamhet under utvecklingen och vid premiären i maj förra året. Initialt fick det genomgående ganska höga betyg men efterhand kritiserades det alltmer för brist på innehåll för spelare som nådde högre nivåer. [n=27074 En expansion] är tänkt att dyka upp under året. En Xbox 360-version är också under utveckling, men här saknas konkreta uppgifter om när den kan tänkas bli färdig.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiMDZjZWMzNWM0M2U1YTExMjM2MGI4ZGQzMWNiNjEyZWM5Mjg0ZGJlZCI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MjM3O2k6MTtpOjMyMztpOjI7aTo5MzI1O319"></input>

<input type="radio" name="q323" value="1861" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ett par månader

<input type="radio" name="q323" value="1863" class="form_input_radio"></input>

Till årsskiftet

<input type="radio" name="q323" value="1865" class="form_input_radio"></input>

Läggs ner nästa år

<input type="radio" name="q323" value="1867" class="form_input_radio"></input>

Det kommer leva vidare

<input type="radio" name="q323" value="1869" class="form_input_radio"></input>

Ingen åsikt

</form>

Saken är den att spelet är så tråkigt så jag kommer aldrig dit. Var lite fränt i när det just släppts men nu kan jag inte se något nöjje i det alls. 26/01 barbaren är inte så bra att göra frontalangrepp med,speciellt inte om du är ensam,testa att lägga dig i bakhåll så går det nog bättre,,barbaren ska bli riktigt grym när man kommer upp i högre level och så får barbaren riktigt häftig pvp armour fattar... 19/01 jag tycker inte det är överdrivet med laddpauser eller långa laddningstider,(förstår inte alls hur du kan säga att det är laddtider mest hela tiden i aoc,det är ju ren o skär lögn och fruktansvärt missvisande för andra som inte spelat spelet,har du spel... 19/01 varför säger du så? 19/01 lvl 55 barb och aktiverade mitt konto under december månad. Tråkigare än vad det var innan då jag gjorde avsevärt mycket mindre skada och tål nu lika mycket som en bit blött papper. Ne vill man köra PvP finns det bättre spel, vill man spela PvE finns... 15/01 Visst wow är ett mer kommersiellt spel och kanske ett bättre spel för allmänheten än vad AoC är, men kan inte vi som tycker om AoC få tycka om det och ha vårat underbara spel och ha roligt, istället för att folk ska sitta i flejma vilket spel som är bäs... 15/01 Det spelar ju inte någon större roll eftersom att mergen sker under ett helt dygn 15/01 RL är ointuitivt och har frustrerande spelmekanik. MMO ftw. 15/01 Man behöver inte gå på allt hype heller. Man behöver inte förvänta sig ett skit, och tro att "det ultimata spelet" är på gång. Det ultimata spelet, som alla hype-fantaster söker, är detta: http://en.wikipedia.org/wiki/Real_life_(reality) Inte så värst... 13/01 Jag har spelat spelet sen i somras men slutade lika fort igen, var ignen skillnadsen jag slutat, knappt några bug fixar, fortfarnade inget ljud vid npc dialoger och fortfarnade ett satans knapp tryckande hit och dit. Finns en orsak till att det inte är... 13/01
Skicka en rättelse