De senaste dagarna har det florerat rykten om att #Digital Illusions är på gång att tillkännage ett nytt Battlefield-spel. Ryktena hade fel - de har två spel på gång. Och inget av dem är Battlefield 3.

Som namnet avslöjar har #Battlefield 1943 kopplingar till ett visst #BF 1942. Det kan beskrivas som en nedbantad version av den sex år gamla lagkrigarklassikern och den släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3. För de senare sker försäljningen via Xbox Live respektive Playstation Store, vilket betonar att det rör sig om ett spel modell mindre.

Icke desto mindre drivs det av spelmotorn Frostbite (först använd i #Bad Company), vilket pekar i riktning mot att de där förargliga träden som satte stopp för en och annan stridsvagn i orginalspelet kommer vara ett minne blott.

[v=3671]
Håll ögonen öppna för mer information om Battlefield 1943 här på FZ inom väldigt, väldigt kort tid. Och det andra spelet? #Battlefield: Bad Company - läs mer om det [n=31205] i denna nyhet.

Kanon bästa spelet i serien i nya kläder! Vad jag inte hajar är allt gnäll om 24 spelare, det funkar kanon i BF BC... det blir inte många lugna stunder utan action i det och det är 24 spelare max... 02/03 http://www.fz.se/bloggar/the_game_delusion/p=14021 07/02 Du där, är du hög? skulle kunna räkna upp ett bra antal dålig pc porningar från konsoll till pc, kan ju börja med de två senaste: GTA 4 och Saint Row 2 led/lider kraftiga optimeringsproblem. Andra saker som brukar inträffa i dåliga portningar är: - Inge... 06/02 jag är realismkåt kanske. men mycket du säger låter ju också positivt... 06/02 Mer info - FZ har testat (http://www.fz.se/artiklar/20090206/battlefield-1943/). 06/02 Ok, Frostbite motor är riktigt skön, MEN hoppas verkligen inte att det blir som o BF:BAD COMPANY. Där det suger att skjuta på folk. För det första så tål man alldeles för mycket. Sen när de väl dör, så ser det helt enkelt inte bra ut, en packning flyger... 06/02 längtar! 06/02 Om punkt 2 kan jag bara säga... stort nej. Det ska inte behövas en månadsavgift bara för att de ska patcha spelet eller komma ut med något nytt. Titta på Vavle och Team Fortress 2, inte nog med att det patchas i princip varje vecka det kommer även en... 06/02 Du menar sån skit som gör att man rör sig i slowmotion och som samtidigt täcker halva bilden? Sen för att någon ens ska använda det så förstör utvecklarna oftast det vanliga siktet så att skotten flyger nästan baklänges om man inte har ironsights uppe.... 06/02 Blev lite besviken, hade hoppats på Bf3 men istället visar de någon Warhawk-kopia... (sjukt likt!) Men det kan nog, precis som Warhawk, va kul ett tag. 06/02
Skicka en rättelse