Oavsett om det gäller snabba e-sportspel eller långa sittningar för att komma förbi sista bossen, är det viktigt att hålla sig pigg och alert. Energidryck är en väg för att hålla koncentrationen på topp och inom detta område är företaget X-Gamer verksamt. Istället för färdigblandad dryck på burk, satsar X-Gamer på pulver som blandas med vatten på hemmaplan.

Tävlingsvinster

Placering

Vinst

Värde

1–5

Valfri X-Tubz
Essentials Bundle 2.0

359 – 379 kronor
307 kronor

Nu drar företaget igång en tävling för FZ:s medlemmar, som föga förvånande kretsar kring just energidryck. I sortimentet av X-Tubz-produkter finns smaker som spänner från gelégodis till björnbär och tävlingsmomentet är att uppfinna en egen smak. De fem vassaste bidragen vinner valfri X-Tubz-burk och därtill ett startpaket bestående av en shaker och olika energistinna ät- och drickbara produkter.

Tävlingsinstruktioner:

  • Hitta på en egen X-Tubz-smak med passande namn och ingredienser.

  • Publicera ditt bidrag i den tillhörande forumtråden

Tävlingen pågår till och med den 28 maj. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

FZ:s tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har FZ rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • FZ:s medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på FZ , som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från FZ:s tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du FZ och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver FZ och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. FZ har inte möjlighet att svara på skattefrågor.