Förhandstittar

Här hittar du våra senaste förhandstittar!

33

Skate 2

Nykomligen Skate gjorde formidabel succé förra hösten. Del två är på gång - kan EA leva upp till förväntningarna? Vi har testat en tidig version.

50

Dead Space

Årets mest skrämmande spel visades nyligen i London. Vår man på plats rapporerar om ett skräckmässigt misslyckande - men Dead Space imponerar på andra sätt.

51

Saints Row 2

Volition skyr inga medel när det gäller att skapa underhållande ultravåld. Men är det bra, och kan det hota kungen av sandlådespel - eller handlar det ens om det? FZ åkte till Prag och kollade in Saints Row 2.

37

Far Cry 2

Far Cry 2 behöver knappast någon introduktion och vi har tidigare rapporterat om det lovande enspelarläget. Men som alla vet finns det inget som går upp mot att puckla på sina kompisar över nätet och den här gången riktar vi strålkastaren mot spelets multiplayerläge.

42

Battlefield Heroes

En ny del av Battlefield-serien står för dörren. Utvecklarna bryter radikalt med tidigare alster: det är litet, enkelt och gratis. Men är det kul?

24

Guitar Hero World Tour

Rock Band är revolutionen som kanske kom för sent. I höst hoppar Guitar Hero på multiinstrumenttåget och förstnämnda lir riskerar en alltför tidig pension.

85

Operation Flashpoint 2

Realismikonen Operation Flashpoints fortsättning blir multiformat. Hädelse? Nej, vi tror att Codemasters kommer göra simulatordyrkarna tillfreds en gång till.

60

Heavy Rain

Innovation, känslor och valfrihet - Heavy Rain-presentationen på Games Convention lovar ett spel som inte liknar någonting annat.

28

Far Cry 2

Uppföljare är knepiga historier. Även om de är bättre spel än föregångaren känns de aldrig lika nyskapande. Kan Far Cry 2 vara undantaget som bekräftar regeln? FZ tog planet till Kanada för att ta reda på svaret.

30

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

När den anrika Banjo-Kazooie-serien äntligen gör comeback är det med ett par rejäla stilbrott. Fordon spelar en avgörande roll och numera står Microsoft bakom spakarna. Epic fail? Vi tror inte det.