Inlägg av albertalbertsson

Inlägg som albertalbertsson har skrivit i forumet

Riktigt grymt spel, jag och polarna övergav cs:go och kör mest pd2 nu.

Är det bara jag som tycker det ser skitbra ut? Det känns mest som ni vill att det ska vara dåligt då det går en annan väg än vad ni hade velat.

Skrivet av zauii89:
Skrivet av Neatherblade:

Ett sätt att gnälla över dålig försäljning på.
Gör ett bättre spel så köper folk.

Knappast, SC2 har ju piratats hur mycket som helst redan, färskt bevis. Piratkopierare , gör det oavsett om spelet är bra eller inte.. att dem skulle vara ärliga om det är ett "bra" spel är tamefan bara bullshit.

Det har du rätt i men de hade ändå inte betalat för spelet. Piratkopieringen gynnar bara mediabranchen, det är bevisat, statistik ljuger inte. Sen om det är moraliskt rätt eller ej är en annan sak.

U.S. Computer and Video Game UNIT Sales
(1996-2007)

73.8 million (1996), 108.8 million (1997), 152.4 million (1998), 184.5 million (1999), 196.3 million (2000), 210.3 million (2001), 225.8 million (2002), 240.9 million (2003), 249.5 million (2004), 229.5 million (2005), 241.6 million (2006), 267.9 million (2007)

Det var ett exempel, googla lite så finner du att de mår som aldrig förr, ett undantag är skivbolagen, men det är fan deras fel att de fastnat i 90talet med sin teknik och business. Men artisterna i sin tur säljer mer än aldig (utsålda konserter etc)

Jag blev i alla fall lite småkåt

Kan någon fanboy förklara för mig vad denna tillför teknikvärlden?

Multi-tasking : nej
Kamera : nej
Prisvärd : nej
Otymplig : ja

Haha sjukt vilka over-sized kläder de har.

De inser inte att för att bekämpa piratkopieringen krävs bra spel, folk som laddar ner spelen skulle ändå inte köpt dem då.

Har det tillkommit några svenska enheter?

Snart dags att utforska den ändlösa oceanen

Dagens WTF?!

Det verkar absurt jävla bra!!!!

gäspar och fortsätter äta upp resten av helgens chips....

Ser ut att suga riktigt jävla hårt. PES lär vara bättre likt det har varit alla andra år. bollbehandlingen i Fifa är bland de värsta jag sett.

Läste fel, läste för snabbt. I min hjärna stod det att de inte släppt ett spel på tre år. Blev då konfunderad över hur de kunde tillåtas köra vidare med expansion och nya lokaler även om de aldrig släppt ett spel. Silly me.

Realtime Worlds öppnar nytt kontor

Hur fan kan det vara vinnstdrivande?

Haha

Skrivet av DreadX:

inget att grina över

Hahaha!

---

Tragiskt med internet, så fort någonting gått i graven ska alla sitta och spamma

RIP
R.I.P
Rip
--<-<@
Rest In Peace

Tycker ni att ni hedrar genom att skriva rip i ett forum? Visa vördnad/respekt genom en aktiv handling istället för att klottra ner mitt vackra forum.

Hälsningar Albert.

Skräp

Championship Manager 2010 i september

Så detta är en konkurrent till Football Manager eller?

Skrivet av BigD:
Skrivet av the_man_swe_90:
Skrivet av zauii89:

Seriöst...
Inte för att jag samlar på utgåvor men tänkte faktiskt köpa hardend edition av MW2 till pc, aja är dem så jävla fega så låt dem.

MW1 måste såld x antal miljoner på PC så att jag tror ju knappst dem skulle få problem att sälja säg 100.000 limited editions.

Kan ju vara det att ett X antal spel laddades ner av pirat jävlar till PC, satsar på att om inte laddades ner skulle vi ha fått en PC Limited utgåva.

Argumentet om piratkopiering till pcn håller knappast.
Det piratas REJÄLT på 360n med, och ett spel som COD4 kan man bara ladda hem, bränna ut och sedan spela online utan cdkeys eller något liknande tyvärr

Precis, Spelförsäljningen har ju knappast gått ner heller, den ökar explosionsartat och om PC har visat sviktande siffror de senaste 2 åren så beror de inte bara på piratkopiering utan även på att många har gått över till xbox/wii/ps3.

Piratkopiering i allmänhet har ju bara ökat efterfrågan, nästan alla näringsidkare inom multimedia har ju fått sig ett uppsving, undantag skivbolag, men de har ju fan sig själva att skylla.

Hur fan hde de tänkt sig att PC användarna skulle missbruka sina limited edition? Lite svårt att piratkopiera ett limited Edition omslag eller vad säger ni?

Oconahghan_

Sluta med ditt hjärntvättade babbel, alla som har möjlighet piratkopierar, det är tillfället som gör tjuven. Och hur fan kan du komma och säga att konsol e framtiden när datorer kan leverera så otroligt mycket mera kraft än en konsol?