En demoversion av #Bionic Commandos multiplayerläge släpps innan april är slut. Glada besked för dig som är sugen att sätta tänderna i #Grins 3d-tolkning av det klassiska 80-talsliret. Men med plattformsexklusiva förbehåll - demoversionen släpps enbart till Xbox 360.

Demon kommer innehålla banan Vertigo och den blir spelbar för upp till åtta personer i hederligt gammalt deathmatch-läge, skriver Shacknews. Fullversionen har, utöver singleplayerkampanjen, sexton flerspelarbanor och tre spelformer (dm, team dm och capture the flag).

#Capcom vill inte kommentera varför Windows- och Playstation 3-människor får klara sig utan demon och de säger att det inte finns några planer på en demo till dessa plattformar. Rörande en eventuell singleplayerdemo sägs att det i nuläget inte finns några planer på en dylik.

Bionic Commando släpps till Xbox 360 och PS3 den 22 maj. Windows-upplagan saknar konkret datum men sägs vara på gång "kort därpå". Spelet utvecklas av stockholmarna Grin och bygger på ett klassiskt actionspel från sent 80-tal, dels känt för att huvudpersonen tar sig fram med en biomekanisk arm och dels för sin smått absurt höga svårighetsgrad. I höstas släppte Grin en modern version av originalspelet kallad #Bionic Commando Rearmed. Om en dryg månad är det alltså dags för en modern, tredimensionell tolkning.