Snacka Battlefield 3 med Patrick Bach och Anders Gyllenberg på Dice. Den är en modererad chat så din fråga kommer inte att synas så fort du trycker på skicka, den måste godkännas först. Blir inte din fråga besvarad? Scrolla upp och se om den inte redan har ställts eller om det inte är redan känd information.

Uppdatering: Vi är lite försenare, borde dra igång senast 14:10.

Snacka Battlefield 3 med Patrick Bach och Anders Gyllenberg på #Dice. Den är en modererad chat så din fråga kommer inte att synas så fort du trycker på skicka, den måste godkännas först. Blir inte din fråga besvarad? Scrolla upp och se om den inte redan har ställts eller om det inte är redan känd information.

Uppdatering: Vi är lite försenade, borde dra igång senast 14:10.

http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/ta...

Hade varit roligt att höra vad deras åsikt är om att Battlefield 3 redan är crackat så att det går att spela utan origin! 01/11 Bra läsning, men är det nån som vet vad anders och patrick nickar så man vet vilka dogtags man ska leta efter? ^^ 01/11 var så kast att jag gick efter några frågor läste resten nu. lol var ju a joke helt enkelt frågorna svarades inte riktigt och jag kan tänka mig att de fanns en hel del mer frågor som var värda att ställas än dom ni valde lol. 01/11 BF3 är grymt bra men kan bli grymst!? Har en viktig fråga ang. teamwork? Har ni funderat hur ni kan lösa så att gruppledaren genom commorose får mer möjligheter att ge order typ ”Move to this location” för att lättare hålla ihop gruppen? Kul om förutsät... 01/11 @Hellpower Hur löd den? Ett fåtal frågor som hade lite tyngd bakom sig kom fram, ledsamt nog. 01/11 Jag fick ställa min fråga, en bra fråga om du frågar mig. 01/11 @LoyalCrystalean Det är lugnt, det gjorde ingen av oss eftersom dom inte tog med några bra frågor. Endast frågor som på ett eller annat sätt hyllade DICE för sin prestation och ingen som var faktiskt aktuell och/eller för kritiskt. Med det sagt, jag tyc... 01/11 Tack vare förseningen hann inte jag med en jävla bra fråga... 01/11 @painOplenty Ja fast dom smet ändå undan. Dom skyller på att det ska vara så eftersom dom vill det men egentligen så är nog det pga teknisk begränsning som dom inte vill erkänna. Alla vet ju att en ficklampa knappast skulle blända på så vis i dagsljus.... 01/11 Kass chatt, inte svar på några vettiga frågor. 01/11
Skicka en rättelse