Fans av bisarra samlarutgåvor borde tända till på en och annan cylinder när de får höra vad deluxe-utgåvan av #Catherine består av. Spelet levereras i en pizza-kartong från Stray Sheep-baren (tongivande plats i spelet), en exklusiv t-shirt, två underlägg och en "förförisk" poster på den mystiska Catherine.

Spelet släpps i februari. Tyvärr medföljer inga prickiga kalsonger eller örngott som i den amerikanska specialutgåvan, men de fick å andra sidan ingen "förförisk" poster. Uhuh.

– Vi ville erbjuda Europas Catherine-fans något speciellt och unikt, något som inte varit tillgängligt förut. Och med en väldigt prisvärd prislapp för deluxe-versionen försäkrar vi oss om att det är ett extremt attraktivt förslag – precis som Catherine själv, fastslår Deep Silver-anställde Peter Brolly.

FZ har redan en Catherine-recension som ligger och sover i väntan på Europa-släppet. Vi låter texten åldras likt fint vin, medan vi inväntar slask och psykbryt i februari. Det är fan gött att leva när man har pepparkakor och glögg vid sin sida.