I juni nästa år är det åter igen dags axla rollen som läderlappen i #Batman: Arkham Knight. Ett spel, som enligt utvecklaren, är den ultimata Batman-simulatorn. #Rocksteady Studios har nyligen haft en frågestund med sina fans och pratat lite kring det här med upplösning i spelet. Svaret på frågan kring upplösning och fps kan få det att koka lite i PC-lägret.

– Vi vet inte än. Det är ungefär sex månader kvar till att skickas till pressning, så vi vet inte vad det kommer bli för upplösning och fps. Detta är något som fastställs under optimeringsfasen. Vi siktar på grafisk paritet mellan alla plattformar. Vad det än blir, kommer det att bli häftigt.

Med grafisk paritet menas att det kommer vara likvärdigt på alla plattformar. Vi får helt enkelt hoppas att den svagaste länken i plattformskedjan inte förstör för de som sitter på en monsterdator. Samtidigt bör man ha i åtanke att detta är en live-sändning där ett gäng frågor besvaras med snabba svar. #Rocksteady Studios menar förhoppningsvis att konsolägarna ska få en så PC-lik upplevelse som möjligt.