Star Fox Zero (WII U)

Fans av Nintendos rymdpangare är inte direkt bortskämda med mängder av Star Fox-spel. I höst smäller det dock till ordentligt, i huvudserien och allt, när #Star Fox Zero ger sig ut i världsrymden. Av det vi hittills fått se verkar det inte bli någon större fröjd för ögonen, men det ser desto roligare ut att spela. Även #Platinum Games är med på ett hörn och utvecklar spelet.

Allt om Star Fox Zero

Overwatch (PC/MAC)

Det är måhända önsketänkande att sätta upp #Blizzards #Overwatch som en av höstens hetaste titlar: det lag- och klassbaserade fps-spelet har endast fått en bekräftad betaperiod till hösten. Men med tanke på att Blizzard ändå hunnit pumpa ut löjliga mängder trailers för att göra reklam för spelet så chansar vi på att det åtminstone blir en öppen beta innan året är slut.

Allt om Overwatch

Minecraft: Story Mode (PC/PS3/PS4/X360/XONE/IOS/ANDROID)

Visste du att det, på fullaste allvar, är en film om #Minecraft under produktion? I samma kategori av galenskap hittar vi #Telltale Games som ämnar ge det Lego-osande spelet en gedigen story med valmöjligheter och konsekvenser. Komikern Patton Oswalt spelar huvudrollen i projektet som antingen kan bli hur bra som helst – eller en smärre katastrof. Senare i höst får vi påbörja den avsnittsbaserade resan.

Allt om Minecraft: Story Mode

The Witness (PC/PS4)

Det #Myst-liknande pussel- och utforskarspelet från Jonathan Blow (#Braid) hamnade på den här listan redan förra året. Det dök dock aldrig upp i de digitala butikerna och spelet har fortfarande inte något datum. Trots att man måste ha respekt för att det kan ta lång tid för små utvecklare att fullfölja ambitiösa projekt så börjar vi bli en aning otåliga nu. Ge oss tillgång till den indragande och mystiska världen, någon gång!

Allt om The Witness

No Man’s Sky (PC/PS4)

Länge har vi längtat efter det ambitiösa spelet där vi kan utforska ett helt universum (vilket dock kommer ta några hundra miljarder år) och upptäcka mängder av nya planeter och livsformer. I somras började #Hello Games att på allvar visa upp sitt verk, och ett utlovat släppdatum sägs vara inom räckhåll. Vi håller tummarna för att det lanseras innan året är slut.

Allt om No Man's Sky

Vilket av höstens spelsläpp ser du mest fram emot? Något på vår lista, eller har vi missat din personliga favorit? Hoppa ner bland kommentarerna och berätta!