Xenoblade Chronicles X (WII U)

#Monlith Soft står för utvecklingen av vad som förmodligen är spelhöstens största Wii U-släpp. #Xenoblade Chronicles X är en andlig uppföljare till Wii-spelet #Xenoblade och kommer erbjuda japanskt actionrollspelande av hyfsat traditionellt snitt. Vilket innebär drama, gigantiska robotar och Yohio-frisyrer.

Allt om Xenoblade Chronicles X

Hitman (PC/PS4/XONE)

Vi har fortfarande inte fått se ordentlig gameplay från det nya #Hitman-spelet, vilket gör att bedömningen av potentialen inte är helt lätt. Går vi efter vad utvecklarna själva lovar så nickar vi dock instämmande åt saker som att varje område är en “levande sandlåda” där kreativitet uppmuntras, stor detaljrikedom och comeback för contracts-läget.

Allt om Hitman


Okända datum


Firewatch (PC/PS4)

Nyfiken på livet som brandvakt? Då kan #Firewatch vara något att spana in närmare. Det något udda indiespelet utspelar sig i vildmarken i Wyoming året 1989. Väl där gäller det att utforska området och nysta i de mystiska händelser som inträffar. Olika valmöjligheter ska presentera sig under äventyrets gång och ditt agerande kommer påverka den övergripande handlingen.

Allt om Firewatch

Killing Floor 2, PC

Uppföljaren till mutantslaskarsimulatorn #Killing Floor befinner sig just nu i early access. De som hellre väntar på hela co-op-härligheten, som utlovar hinkvis med blod och köttigare vapenhantering än tidigare, får hålla utkik efter den fullständiga releasen senare i år. Många avskjutna lemmar och tarmar i överflöd garanteras.

Allt om Killing Floor 2

Superhot (PC/XONE)

#Superhot är något så fascinerande som en shooter där tiden enbart rör sig när du gör det, vilket förmodligen leder till en hel del intressanta möten med meningsmotståndare. Parat med en snygg, minimalistisk design bäddar det för en spännande upplevelse för den som gillar fps-spel som letar sig utanför ramarna.

Allt om Superhot