För ett par månader sedan annonserade Rockstar Red Dead Redemption 2 och med ett utlovat släpp redan i slutet av året kan det mycket väl vara en av de mest efterlängtade titlarna i år. Att ställa sig i vägen för det ångloket låter dumdristiskt men flera uppgifter pekar mot att Ubisoft redan kedjat fast sig i rälsen.

Wccftech har sammanfattat en rad rykten som pekar mot att Far Cry 5 byter djungelmiljöer mot dammig öken och rullande buskar. Det rör sig bland annat om en inspelning av en fightscen med cowboy-influenser som skulle kunna vara till en kommande reklamfilm och en Montana-kommun som stolt berättat att deras kyrka ska vara med i ett spel som släpps i september.

Många trodde att det rörde sig om just Red Dead Redemption 2 men det har skjutits ner och man har bland annat hittat gamla kundundersökningar där Ubisoft frågat om spelare skulle gilla ett Far Cry i västernmiljö. Om det ska släppas i september gissar vi att ett annonserande är stundande och lär som senast ske på E3 om en dryg månad.