Ett nytt spelår är visserligen här, men det har ju liksom inte kommit igång "på riktigt" ännu. I väntan på anstormningen av Diablo IV, Starfield, Spider-Man 2 och allt vad de heter finns ju alltid backloggen som aldrig sviker. I helgen gräver vi mer eller mindre djupt i den. Hur djupt gräver du?

Daniel Sjöholm
Ska återuppta min flykt i Callisto Protocol, jag har ett fängelse att ta mig ut ifrån. Börjar dock få ett oförklarligt sug att testa Farming Simulator 22 efter att jag hört att Johan Olander nu är uppe i 1 100 timmar i detta spel. Världens roligaste spel eller är han galen...? (reds. anm. Ja.)

Johan Olander
FS22 såklart! I väntan på alla intressanta spel som kommer i år.

Tomas Helenius
Har fått en burk torkade trattkantareller, och de smakar utmärkt. Tänker ta reda på om annan gammal svamp gör detsamma, så The Last of Us.

Joakim Kilman
Jag kanske äntligen hinner spela lite co-op med mina bröder. Det var evigheter sedan sist. Spelar ingen roll vad vi spelar, i så fall.

Joel Olsson-Svanfeldt
Packar och släpar flyttakartonger, inte i Moving Out, utan på riktigt. Men sparar PS-kartongen till sist så jag kan avsluta The Last of Us innan måndag!

Valentin Lundin
Jag kommer att betatesta Ravenbound i helgen och kanske varva med lite LoL nu när det är den nya säsongen för att spela rankat är igång!

Johan Lorentzon
Jag och frugan fortsätter grinda i Diablo 2. Tanken är att hinna med trean också innan fyran släpps.

Mikael Berg
Jag tar mig fram i en lika ogästvänlig som fascinerande värld i utmärkta Roadwarden. Ett givet speltips till alla som inte har en aversion mot läsning.

Jonas Vågström
Gör ett återbesök hos Cal Kestis och BD-1 i det eminenta Star Wars Jedi: Fallen Order innan uppföljaren kommer. Spelet är för övrigt ett av månadens PS Plus, ett topp-tips för den som missat!

Mike Stranéus
OCD-städar bort frågetecken och annat trams på kartan i det utmärka Horizon Forbidden West.

Robin Andersson
Det fallna kungadömet Hallownest plågas av en övernaturlig sjukdom och ligger nästintill helt öde. I Hollow Knight ska jag ta reda på vad som var starten för den här smittan, och se till att detta insektsrike förs tillbaka till sin forna glans.

Jonny Myrén
Jag tänkte testa Marvel's Midnight Suns. Xcom-strider brukar ju underhålla och kortsystemet ser också intressant ut.

Fredrik Eriksson
Mario + Rabbids Sparks of Hope. Beklagar att (åtminstone initiala) försäljningen svikit Ubisoft, för det är verkligen ett pangspel. Sniper-Luigi (med "Death Stare"!) är tidig favorit.