Hos Gametrailers (se filmklipp nedan) får #Square Enix-veteranen Yoshinori Kitase återigen frågan om en eventuell nyversion av klassiska #Final Fantasy VII. Kitase var regissör för spelet då det begav sig, och i intervjun säger han sig vara "mycket intresserad" av att uppdatera det stilbildande rollspelet för en ny generation.

Jag är mycket intresserad av att se en mer komplett form av Final Fantasy VII, mer realistiskt porträtterat med röster och animationer och alla små, subtila uttryck. Jag skulle vara intresserad av att se och göra det, det skulle vara en spännande upplevelse. Jag blir aldrig trött på att besvara den där frågan [om FF VII-nyversion], så jag kommer fortsätta dela med mig av mina åsikter så länge som folk fortsätter fråga.

Senaste delen i Final Fantasy-serien är #Final Fantasy XIII, som släpps till Xbox 360 och Playstation 3 den nionde mars. Nedan är filmklippet i sin helhet.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=61856"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=61856" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed></object>Video Games | Final Fantasy XIII | History of Final Fantasy InterviewXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii