Ett nytt släppdatumsschema ifrån #Activision Blizzard sägs avslöja att pc-versionen av hett efterlängtade #Modern Warfare 2 försenats med två veckor. Medan Xbox 360- och Playstation 3-versionerna släpps som planerat den 10 november, blir det alltså att suga på den hårda karamellen för WASD-spelarna när de får vänta ända tills den 24 november för att få vara med och leka.

Det här är långtifrån första gången ett efterlängtat multiformatsspel blir försenat till pc, så vi borde kanske inte bli förvånade längre. Även spel som #Batman: Arkham Asylum, #Red Faction: Guerrilla och #Borderlands med flera har stämt in i kören. I dagsläget har ingen officiell förklaring till förseningen givits, men stalltipset torde vara att utgivaren sinkar pc-versionen för att slippa undan piratkopierarnas vassa klor.

Vi kommer naturligtvis återkomma till nyheten om det visar sig att förseningen beror på något annat. Vad tror du är anledningen till den extra väntetiden?

Uppdatering:
Enligt sajten We Play Call of Duty, som varit i kontakt med en anonym Activision-representant, har de nu fått bekräftat av denne att pc-versionen är försenad. Activision-talesmannen hävdar också att ett officiellt tillkännagivande av förseningen kommer inom kort.

Uppdatering 2:
Eftersom uppgifterna än så länge är obekräftade från officiellt håll bör nyheten tas som ett rykte. Under morgondagen lär vi få mer raka besked och då uppdaterar vi nyheten igen.

Uppdatering 3:
Activisions svenska kontor har i dag (den 7 oktober) inga uppgifter om den eventuella förseningen. De lovar att höra av sig framöver.