BlizzCon 2010 exploderade precis när Chris Metzen på #Blizzard med hjälp av en ny film röjde att Demon Hunter (jägaren) är den femte och sista klassen i #Diablo III. Den episka rullen kommer med all säkerhet dyka upp på FZ så snart som möjligt. Det är alltså som tidigare gissats över den vida världen en distansmästare som till och med kan nyttja två distansvapen samtidigt - om man får tro det cinematiska så att säga.

Om du kollar på streamen gillar du inte längre ordet Geek, på tal om annat.

Uppdatering: Film och bilder i arkivet men även mer om karaktären. Från början hade de bara en vanlig utbygdsjägare (tänk Aragorn, kanske?!) men de ville twista om det och det gick från demonjagande demon, till halvdemon, till person med demonarm innan det slutligen mynnade ut i demonjägaren.

Hennes attacker bygger på fällor och små gadgets, skuggmagi och distansvapen. Hennes personlighet skulle kunna beskrivas som en prisjägare med hämndlystnad, en nomadisk demonjägare, en antihjälte. Det kommer med all säkerhet dyka upp floder med gameplaymaterial från liret under mässan, så håll koll på din favoritsajt (FZ om du glömt det) för mer uppdateringar under helgen. Sålänge kan du läsa mer om den bittra donnan på spelets sajt.