Condemned 2: Bloodshoot tonas ner

Robot
Medlem
Condemned 2: Bloodshoot tonas ner

no!


signatur

I'm the broken one who fixed it.

Medlem

censur är överskattat..

Medlem

Våld i ett spel gör det inte automatiskt bättre MEN det är tråkigt när man blir av med möjligheterna till att spela våldsamma spel... Förstår dem ändå, de måste ju kunna sälja spelet också och åldersgränsen gör nog ganska mycket för försäljningssiffrorna...


signatur

Good. Bad. I'm the guy with the gun

Inaktiv
Inaktiv

orka med censur, köp spelet eller inte, det är alltid ditt val.

Inaktiv

Fegisar.


signatur

War never changes.

Medlem

Kommer sluta med att spelet går ut på att man ska klappa små, fluffiga rosa kaniner i ett landskap med grönskande ängar och en leende sol, som sjunger "oh happy daay, oh happy day". Suck.

Medlem

Första Condemned var ju inte speciellt våldsamt så är det inte värre än det förstår jag inte varför de ska censurera spelet.

Medlem

Att med järnrör slå ner tjackpundare känns väl kanske inte som den mest barnvänliga spelidén, så jag förstår faktiskt inte hur spelet skulle kunna få en ännu mer restriktiv åldersgräns?

Medlem

sååå det är okej att tortera människor i saw I, II och III eller Hostel men i spel så får det knappt förekomma övervåld...hum något känns fel...


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem

Ge den en 18årsgräns och låt blodet flöda!!!!!!

Använd deras formulär på sidan och skriv vad ni tycker!
http://www.esrb.org/about/contact.jsp

1
Skriv svar