Det handlar om Nyår

Medlem
Det handlar om Nyår

Ja snart är det ett nytt år, och då blir det 2009 och året efter det blir året då vi får kontakt. Nyår är alltid lika spännande det är mer intressant än Julaftonen för till nyår vet man aldrig hur det kan sluta.

I år kommer det bli skrickande och rockande och galet festande, ok det sistnämnda kanske inte direkt passar in då galet festande inte direkt lär hända. Men anywho! Partyhattarna är köpta (första gången någonsin) och allt man väntar på att Dagen D skall komma. Vilket är imorgon och det är ju inte så långt kvar. Det som kommer att ätas på nyårsaftonen är Tacos eller taco-wraps i ugnen i fina knyten (låter nästan seriöst det där). Till det blir det öl till mig eller någon annan läskeblask alcohol-läsk till folket, okej jag skojar lite där.

Efter maten vankas det Guitar-hero: World tour. Vilket kommer bli galet kul då man ser fram emot att höra härlig fyllesång och klankande ljud från tvn. Efter det då? ja då kanske det blir annat sällskaps spel som hamnar på bordet. (Vilket inte blir spelet Risk för då blir det slagsmål) Sen fortsätts det att festas tills solen går ner... Eller vänta menar tills solen går upp!

Hur kommer era nyårsfirande att se ut?

ps- Inga fyrverkerier köpta detta år.

#blogg

Medlem
Det handlar om Nyår

Parmiddag deluxe med öl, skumpa, raketer och Wii...


signatur

Tempus fugit.

Medlem

Låter ju fint det

1
Skriv svar