Inlägg av Shroomz

Inlägg som Shroomz har skrivit i forumet

Gaben haz beard , tungt som fan! Tror jag skulle köpa den , men föredrar nog om de endå skulle hålla sig till PC.

Heck yeah , jag e på

Yes !

haha , jag känner mig iaf mindre deprimerad undertiden jag spelar eftersom det får mig att tänka på annat , sen efteråt är jag inte heller nedstämd eller något sånt . Om något gör mig deprimerad så är det världs nyheter .

Får man hoppas iaf , CoD är ett skämt till spel ( imo ) .

Tycker synd om de , varför måste så många ladda ner originella och bra spel . Det är skit synd när man lägger så mycket på ett spel och sen skiter folk i det ( man måste få tillbaka något för allt det man gjort.)

God damn right!

Jag..vill spela ME3 D:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i5 660 och gtx 460 glh D: , kan bara spela på medium ( tror jag )

behöver en ny processor och ett nytt grafikkort , tror inte min i5 660 och min gtx460 klarar av det den fina grafiken ( höga settings )

Älskar Portal laddade ner det under sommaren förra året när det var gratis , ni vet när steam kom till den o-så kassa mac.

mer val som att man kan ändra FoV

jag köper från både digital försäljare och butiker men jag föredrar spel i en fysisk låda

Älskar Bordelands 1 och är sjukt taggad inför Borderlands 2 :D! hoppas de bara ger en ett val att ändra FoV , men det ser iaf grymt ut från vad jag kan se

YEAAAAAAH!!

YES!

Det enda jag tyckte gjordes bra var striderna ( det nya fighting systemet ) men jag älskar endå dragon age 2 nästan lika mycket som origins.

Oj oj grymt! Väldigt intressant och jag tror det kommer vara riktigt bra , så länge man inte behöver slösa flera tusen på ett grafikkort

Låter lite små läskigt , mest kul egentligen

Oj oj oj kan inte inte vänta!