Artiklar av Nosnos

9

Alone in the Dark: Inferno

Fem månader efter att Alone in the Dark släpptes till pc och Xbox 360 är Eden Studios tillbaka med Playstation 3-versionen. Och de har utnyttjat tiden väl. Inferno är en betydligt mer angenäm upplevelse än originalet. Men det gör den inte till ett måste - grunden är helt enkelt för dålig.

10

Race Pro-trailer

17

Quantum of Solace

Alla som hade nöjet att spela Rares N64-mästeverk Goldeneye vet hur bra James Bond-spel kan vara. Alla som spelat de efterföljande spelen med Ian Flemings agent vet också att de kan vara rätt mediokra. Quantum of Solace tillhör tyvärr den senare kategorin.

9

SimAnimals avbildat

5

X-Blades fotat

29

Guitar Hero World Tour

Ett musikspel för fyra deltagare - det ultimata partyliret? Jodå, Rock Band gick hem hos FZ och inför Guitar Heros svar har vi skramlat ihop redaktionen för ett samlat omdöme.

60

Mirror's Edge

För första gången på länge har Dice lämnat sin säkra tillvaro i Battlefield-serien och de gör det med Mirror's Edge - ett spel som dragit många intresserade blickar till sig. Att följa upp en kassako är givetvis ingen lätt uppgift och även om Dice inte når ända fram den här gången så råder det ingen tvekan om att de är något stort på spåren.