Inlägg av Frickinlaser

Inlägg som Frickinlaser har skrivit i forumet

1

Jag och @Frecarl ska försöka få till nåt i år också.

Jag kom in mot slutet av streamen och missade att vårt spel (2025 - A Space Oddity) hade spelats och kommit på fjärdeplats. Så himla kul detta! Blev alldeles varm inombords att så många tyckte om det jag (esarner) och @frecarl fick ihop. All cred åt honom för grafiken.

Grattis till bra jobb allihop!

PS: Såg inte att nån kommenterade så det gick säkert alla förbi. Men namnen på robotarna hade en viss betydelse.
Toowen Teefi var tänkt att uttalas (något krystat) Twenty Five.
Och Seehics Teefi skulle vara Sixty Five, alltså en pensionerad robot

Sådär, nu var även vårt uppe. En massa saker man skulle vilja fixa men inte hinner, men så är det :). Lärt mig en hel del på vägen i alla fall! https://esarner.itch.io/2025-a-space-oddity

Kul! Jag och en till är med och kör.

Riktigt tjusiga! Det fick bli en jubileare.

Jag har väldigt svårt att förstå att folk tycker det är viktigare att de slipper politik i spel än att folk får stå upp för mänskliga rättigheter.

Visst, Blizzard har all rätt att stänga av dem eftersom de bröt mot deras regler. Men de kan också välja att vara anständiga människor och inte tysta folk som kämpar för en sådan sak.

Man kan tycka vad man vill om olika politiska värderingar, men mänskliga rättigheter trodde jag de flesta kunde skriva under på.

Det finns ingen utvecklare som blir glad över att du köper deras spel på G2A eller liknande siter. Allra minst indieutvecklare.
I vissa fall har nyckeln sålts och genererat en viss summa till dem, men i många fall är det inte så. Som folk skriver ovan så har flera fall av kortbedrägerier förekommit där utvecklaren tom drabbats ekonomiskt i efterhand.
Andra situationer är de mängder av mail från folk som utger sig för att vara recensenter av spel och vill ha gratis nycklar. När jag själv släppte ett spel var ca 95% av alla mail sådana.
Dessutom finns det andra aspekter såsom förminskande av värdet på spelet.

Så att säga att "ja men nycklarna måste ju ha sålts så utvecklaren får ju betalt" för att rättfärdiga sitt beslut, är att ljuga för sig själv.

Om priset verkar för bra för att vara sant så är det förmodligen det.

Den här videon summerar rätt bra det negativa med G2A.
https://www.youtube.com/watch?v=mBakPg6x63Q

Bubble Is You

Enter the

I UK blir det snart lättare att koppla upp sig mot WiFi.

http://www.samsung.com/uk/discover/mobile/launching-samsungs-...

1