Inlägg av anon17022

Inlägg som anon17022 har skrivit i forumet

1

Åh nej! Det kommer att släppas mer material, som är helt frivilligt att inhandla, till ett spel. Vart är världen på väg?

Skrivet av noxi:
Skrivet av danieldemuynck:
Skrivet av MFC:

Är dock skeptisk till intentionerna med webbläsaren. Google är fantastiska på att samla information som du inte vill att någon ska få ta del av..

Om du har "information som du inte vill att någon ska få ta del av", publicera det inte på Internet, är mitt lilla tips.

Nu är det väl inte så enkelt att du tänker dig att allt du skriver, skickar eller tar emot är tänkt att "publiceras på internet", så vill iaf inte jag behöva tänka, och att det desutom sparas i stora databaser som sedan kan säljas till företag är väl inte så bra?

Precis så enkelt är det. Allt som du skriver på Internet offentliggörs för allmänheten, eller med ett annat ord; publiceras. Om du inte vill att denna allmänhet skall ha möjlighet att få tillgång till denna information, bör du välja ett annat medium än Internet.

Att skicka lappar genom klassrummet i skolan var inte heller riskfritt. Även om lappens innehåll bara var tänkt för en mottagare, fanns alltid risken att någon person på vägen läste lappen i smyg. Eller ännu värre; att fröken såg vad som pågick och följaktligen läste upp innehållet för hela klassen. Meddelanden av känslig natur undveks således att skickas.

Tänk dig att Internet är ett stort klassrum och skicka inga lappar genom det, som du inte vill att någon obehörig skall läsa.

Skrivet av MFC:

Är dock skeptisk till intentionerna med webbläsaren. Google är fantastiska på att samla information som du inte vill att någon ska få ta del av..

Om du har "information som du inte vill att någon ska få ta del av", publicera det inte på Internet, är mitt lilla tips.

Webbläsaren Chrome kändes helt ok att använda, det lilla jag hunnit med. Omväxling förnöjer, nyhetens behag etc, men jag kommer sannolikt hålla kvar vid den skönaste webbläsaren av dem alla, Safari.

Skrivet av SorbP:

"Kan du stå ut med den neurotiska kameran och den utmanande svårigheten har du en liten pärla att se fram emot."

Tror jag kan sta ut med den, stod ut med Ninja Gaiden Black, visst det er grymmt svart, fick spela ignom det till sista bossen, inse att jag hade slosat for manga healthpotions o.s.v och spela om fran borjan, men fan i mig det var vart det nar jag klarade det.

[...]

Va? Sista bossen i Ninja Gaiden var ju en besvikelse, för att han var så lätt! Lite av ett antiklimax, enligt mig, med tanke på hur sjukt svåra en del av de tidigare bossarna var.

Synd att man inte har en xbox 360, så att man kan testa Ninja Gaiden II. Verkar vara riktigt bra! Angående kameran, om det är som i Ninja Gaiden Black, så kan man växla mellan tredje- och förstapersonsvy. På så sätt kan man se sig omkring efter nästa avsats, på ett relativt smidigt vis. Osynliga väggar låter småtråkigt, men linjäriteten är ju inget som drar ner betyget i mina ögon; det hör ju till genren.

Ninja Gaiden på xbox är ett av det allra bästa spelen jag spelat någonsin. Grafiken är toppklass på den gamla konsollen. Spelet är svårt, riktigt svårt. Men det är aldrig orättvist svårt. Motståndarna "fuskar" inte, eller tar till tjuvknep, som i så många andra spel, utan de är helt enkelt duktiga på att slåss. Klarar du inte av det beror det på att du helt enkelt inte är tillräckligt duktig. Återstår att träna upp din skicklighet. Man eggas att hela tiden spela vidare och att bli bättre.

Styrningen är mer exakt än i något annat spel, vågar jag lova. Det finns inga ursäkter, om du inte klarar av att manövrera ut dina fiender; Ryu, på skärmen, gör exakt vad du styr honom till att göra. Storyn? Ja, jag ansåg att sagan bakom var mer engagerande än i många andra spel där man skall slakta horder av elakingar. Sagan är inte krystad och konstruerad, utan mer rättfram och trovärdig.

Ninja Gaiden 2 ser ut att vara ännu mer av det goda. Visst liknar det till stora delar Ninja Gaiden, men det ser jag som något positivt; varför ändra på något som var fulländat från början? Det enda som jag reagerade på i denna trailer, var att en del ljud från motståndarna låter som i originalet. Det kanske känns lite fattigt, men det hinner kanske ändra sig fram till release?

Skrivet av Forcie:

Folk kan bli frustrerade över att 3DR har suttit i till synes eoner och knappat på sitt spel och scrappat och börjat om gång på gång.
Betänk då hur BRA det är för oss spelare att det fortfarande finns företag med i princip ekonomiskt oberoende där spelnördar till utvecklare kan få sitta och polera på sitt spel tills de är nöjda? Hur OVANLIGT är inte detta i vår verklighet där EA bajsar ut den ena framhetsade uppföljaren efter den andra?

Ärligt talat, om jag tvingas välja mellan att vänta 10+ år på ett spel som är perfekt, eller ett lite småbuggigt, som jag kan spela direkt, tar jag nog det småbuggiga. Annars skulle det inte bli mycket spelat alls.

Jag förstår din poäng, men i fallet med Duke Nukem Forever har det nog tagit lite väl lång tid. Om det sedan skulle släppas och det inte var kliniskt rent från buggar, ja då kan man verkligen ifrågasätta vad de sysslat med det senaste decenniet.

Och, ja, jag spelade Duke Nukem 3D när det var hett och nytt. Vid den tiden hade man spelat Wolfenstein och Doom till leda. Duke var verkligen en välkommen tillökning i "3D"-genren. Sån oförglömligt skön stämning. Långt mycket roligare än Quake också, som jag aldrig riktigt gillat. "Damn, I'm looking good."

That's a lot of nerds...

HAHA! Bästa tråden på FZ, detta. Stor humor. Samtliga som inte vann gnäller över de, i deras tycke, ovärdiga vinnarna, samtidigt som de skriver sina egna, i mitt tycke, usla förslag. Ironin är fulländad genom att alla förslag leker med ordet "cry", vilket är precis vad alla gör i denna tråd, gråter alltså. Detta gjorde min dag!

Grattis till vinnarna, för övrigt.

Mycket snack om huruvida man kan skjuta ner träd, eller inte. Jag som hade intrycket att spelet gick ut på att man skulle skjuta andra spelare, inte vegetationen...

Skämt åsido. Undrar om denna distinktion endast kommer att finnas vid multiplayer, eller om det blir samma sak i singleplayer. Det är väl inte så svårt att inse, att de tekniska begränsningarna i äldre hårdvara inte kan hantera de senaste grafiska effekterna lika väl, som de allra nyaste prylarna. Som alltid tidigare inom dataspelsvärlden gäller det att skaffa nytt, om man vill följa utvecklingen. Inget ovanligt eller konstigt med det.

Personligen tycker jag att det är lite märkligt att det inte går att ladda ner den slutgiltiga versionen av Highway Tampa från fz.

Skrivet av thelinx:
Skrivet av Xsear:

gravitet

Jag tror ordet du letar efter är gravitation

Eller kanske graviditet?

Skrivet av Fanta:
Skrivet av Oddjob:

jag har ett konstigt problem, packade upp det och datorn startade om, installerade det och skulle börja spela, men nu kommer problemet, när jag är inne i spelet och ska spela, så dras min mus hela tiden till vänster, så när jag har landat på backen står jag bara och snurrar runt på backen. har installerat senaste drivrutinerna till allt, inklusive musen som är en intellimouse 3.0, någon som har samma problem eller vet vad man kan göra åt det?

Dra ut gamepad, eller joystick från datorn, om du har.

Jag har samma problem, får testa dra ut ratten, då...

Jag spelade Ninja Gaiden (och Ninja Gaiden Black) på xbox och det är ett av de bästa, om inte det allra bästa, spelen någonsin - oavsett plattform - jag spelat. Spelet är svårt, riktigt svårt. Det är däremot aldrig orättvist svårt, du känner inte att du blivit lurad eller att din motståndare "fuskat", när du dör. Dör du beror det bara på att du själv inte är tillräckligt snabb eller skicklig. Det skapar en väldigt stark motivation, att vilja klara av det som verkar omöjligt vid första anblicken. Belöningen är närmast oändlig när man klarar ett riktigt svårt hinder.

Ninja Gaiden är nog det enda spel, Max Payne 2 undantaget, där jag verkligen velat spela igenom det igen, efter att ha klarat det - och verkligen gjort det. Högsta svårighetsgraden på Ninja Gaiden Black har jag ännu inte klarat av, den är bara helt sjuk! Men, som sagt, inte orättvis. Det är bara jag som inte är tillräckligt bra, för att klara den.

Jag hade gärna satt tänderna i Ninja Gaiden Sigma, nyheterna låter riktigt lockande; att få spela som Rachel verkar intressant, svinga dubbla svärd ännu mer så. Avsaknaden av en Playstation 3 gör sig dock gällande. Synd, eftersom jag är övertygad om att Ninja Gaiden Sigma är en ytterligare bättre version, av ett av de redan allra bästa spelen någonsin.

Skrivet av radiuz:

Tänker inte installera! Sist jag bytte drivare så säckade datorn varje gång jag spelade upp något i Media Player, dessutom blåskärm ofta i spel. Klarar mig med 84.21 som fungerar utmärkt..

Sund inställning. Kör själv på versionen innan - 81.98 - och har inga grafikproblem öht. If it ain't broken, don't try to fix it...

Skrivet av Larzzn:
Skrivet av Divion:

Är det något som kan ta död på spelandet på en PC så är det ta mig fan games for windows.

Word på den. Fast de gäller ju det mesta från MS...

Word är från Microsoft, ja.

1